Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου «οδηγεί» το Brexit...

Ο Μπόρις Τζόνσον επιτίθεται στον Ομπάμα.

Ως «εξωφρενική και υπερβολική υποκρισία» χαρακτήρισε τα
σχέδια του Μπάρακ Ομπάμα να ζητήσει από τη Μεγάλη Βρετανία την παραμονή της στην ΕΕ ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, με αφορμή τις φήμες που θέλουν τον Αμερικανό Πρόεδρο να πραγματοποιεί επίσκεψη στην αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να στηρίξει την εκστρατεία υπέρ της παραμονής.
Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, ανέφερε στην Daily Telegraph ότι η άποψη του Αμερικανού Προέδρου πως η παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι ο μόνος τρόπος της χώρας να διατηρήσει την επιρροή της στην παγκόσμια σκηνή μπορεί να αποτελεί «ένα σημαντικό επιχείρημα που αξίζει να ληφθεί σοβαρά υπόψη», ωστόσο είναι «εντελώς απατηλή και υποκριτική από έναν ηγέτη των ΗΠΑ».
«Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να υπερασπίζεται τη δική της κυριαρχία με τέτοια υστερική επαγρύπνηση όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ένα έθνος το οποίο γεννήθηκε από την ένδοξη άρνησή της να δεχθεί εξωτερικό έλεγχο» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.