Κοιτάμε μόνο όπου μας δείχνουν;



Γράφει ο Κλεισθένης.
Περί τρομοκρατίας ο λόγος.
 
Οι Κινέζοι λένε "εκεί που σου δείχνουν υπάρχει η μισή
αλήθεια αν όχι το ψέμα".
Σιγά, τι ξέρουν οι Κινέζοι, εδώ οι νεοέλληνες, παντογνώστες από ανέκαθεν, κοιτάμε μόνο όπου μας δείχνουν.
Που όμως μας δείχνουν;
Μας δείχνουν την αλ-κάιντα, το ISIS, τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας κτλ. Παλιότερα σίγουρα θάδειχναν τον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη, τον Καραϊσκάκη, τον Ανδρούτσο κτλ. Φυσικά δεν σχετίζονται οι του '21 με τους παραπάνω, οι παραπάνω είναι δημιουργήματα όσων με κροκοδείλια δάκρυα θρηνούν τα θύματα των επιθέσεων των δημιουργημάτων τους.
Αυτά είναι τρομοκρατία σίγουρα και οι δημιουργοί τους τρομοκράτες, είναι όμως η μόνη τρομοκρατία;
Επειδή δεν είναι η μόνη γιαυτό θα ψάξουμε λίγο βαθύτερα μήπως και βρούμε απαντήσεις στο  ερώτημα .
Μας δείχνουν το αιτιατό αλλά ποτέ το αίτιο.
Ποιος και γιατί υποθάλπει και ενισχύει αυτού του είδους την τρομοκρατία;
Όλοι το σιγοψιθυρίζουμε, όλοι πλην αυτών που εξουσιάζουν τη ζωή μας.
Κάνουμε κάτι γιαυτό; Μπα! μας καρφώσανε στον κώλο ένα καναπέ και απολαμβάνουμε τις σκηνές του ολέθρου στην TV. Εθελοτυφλούμε σκεπτόμενοι ότι δεν μας αφορά, εμείς δεν θα είμαστε τα επόμενα θύματα, ο θεός της Ελλάδας δεν θα το επιτρέψει.
Προανέφερα ότι υπάρχουν και άλλα είδη τρομοκρατίας.
Τα συναντάμε καθημερινά αλλά περνούν απαρατήρητα. Τάχουμε συνηθίσει ή μάλλον μας φόρεσαν ειδικά γυαλιά που τα κρύβουν, μέσα απ' τον ελεγχόμενο καταιγισμό  πληροφοριών που εντέχνως μας βομβαρδίζουν καθημερινά οι κάθε είδους "ενημερωτές".


Αυτά τα είδη τρομοκρατίας μας αφορούν άμεσα αλλά πάλι δεν κάνουμε κάτι, ο καναπές είναι γερά καρφωμένος, έγινε προέκταση του κορμιού μας.
 

Τα δελτία των οκτώ, εδώ και αν υπάρχουν τρομοκράτες και τρομοκρατία. Τα βάζουν επίτηδες λίγο πριν κοιμηθούμε για νάχουμε εφιάλτες όλη τη νύχτα. Ευτυχώς το χαζοκούτι έχει και το σωτήριο κουμπάκι turn off. Κάποιοι λένε έχει και το ζάπιν αλλά όπου και να δεις τα ίδια και απαράλλαχτα είναι.
 
Η άσφαλτος, η πρώτη τρομοκρατική δύναμη παγκοσμίως. εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια νεκροί στο βωμό του φαίνεσθαι.
 

Η φτώχεια, η τρομοκράτισσα. εκατομμύρια νεκροί σ' όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια οι ξεριζωμένοι, κρέας για κιμά στις παραγομηχανές της "πολιτισμένης" και πλούσιας δύσης.
 

Η ανεργία, η υπ' αριθμόν ένα τρομοκράτισσα, τρώει τα σωθικά των κοινωνιών, καταστρέφει οικογένειες, εκτοπίζει ανθρώπους στα τάρταρα, σκορπάει δυστυχία ανηλεώς, σπέρνει τον θάνατο.

Ο καπιταλονεοφιλελευθερισμοφασισμός. μόνο στην Ελλάδα μας χιλιάδες νεκροί λόγω αυτοκτονιών. Αν ανοίξουμε το βλέμμα μας στον κόσμο, ανυπολόγιστοι.
 

Οι επεμβάσεις των "πολιτισμένων" σωτήρων της δύσης για τον αναγκαστικό (!) εκδημοκρατισμό κρατών σύμφωνα με τα "επιτυχημένα" και "ελεύθερα" κρατούντα στην δύση. Ουκ έστιν αριθμός.
 

Ο πόλεμος, ο από αιώνων τρομοκράτης όλων, νεκροί ανυπολόγιστοι, στοίβες εκατομμυρίων κορμιών, βάση και θεμέλιο εξυπηρέτησης συμφερόντων. Φυσικά με "αγιασμένα" τα όπλα από τους σκοταδιστές όλων των θρησκειών.
 

Ο νόμος, φυσικά του ισχυρού, αυτός ο υπερτρομοκράτης, που αντί για δίκαιο δημιουργεί κάθε λογής αδικία των λίγων έναντι των πολλών.
 

Αν κάποιος το ψάξει λίγο παραπάνω ίσως ανακαλύψει και άλλους τρομοκράτες και αίτια που υποθάλπουν και τροφοδοτούν την τρομοκρατία, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά ούτε μας τους δείχνουν.
Τόνα μάτι εκεί που μας δείχνουν και τάλλο γυροσκόπιο σ' αυτά που δεν μας δείχνουν ή μας κρύβουν. Έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει...