Εκλογές χωρίς ελπίδα...


Γράφει ο Κλεισθένης.
 

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνουν εκλογές, ποιος όμως ενδιαφέρεται; Φυσικά οι πολιτικάντηδες και τα κομματόσκυλα. 

Αυτές οι εκλογές δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτε θετικό για τον λαό. Είναι εκλογές χωρίς ελπίδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ρεκόρ αποχής.
 

Το πλαίσιο των οικονομικών πολιτικών που θα εφαρμοστούν στην πατρίδα μας έχει ήδη καθοριστεί, είναι το τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο της "αριστεράς".
 

Τι λοιπόν να περιμένει ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο μαγαζάτορας, ο αγρότης; Αφού όλα είναι ήδη προδιαγεγραμμένα. ΤΙΠΟΤΕ.
 

Οι εκλογείς, όσοι τελικά θα πάνε να ψηφίσουν, απλά θα αναδιαμορφώσουν τον πολιτικό χάρτη. Ίσως κάποια κόμματα δεν κατορθώσουν να μπουν στην βουλή, άλλα θα αυξήσουν ή θα μειώσουν την εκλογική τους επιρροή, ίσως μπουν στην βουλή καινούρια κόμματα, υπάρχει όμως κάποιο θετικό στο κατά κυριολεξία εκλογικό "πανηγύρι"; Σαφώς ΟΧΙ, απλά κάποιοι πολιτικάντηδες θα χάσουν την βουλευτική έδρα και τα οικονομικά οφέλη που συνεπάγονται και κάποιοι άλλοι θα γίνουν ξανά ή για πρώτη φορά βουλευτές και υπουργοί.
 

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν πρόκειται να δώσει λύση στα οξυμένα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Ούτε απλή διαχείριση δεν επιτρέπουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. 'Ολα είναι προσχεδιασμένα και στον αυτόματο πιλότο.
 

Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα θετικό μήνυμα, για να πάω να ψηφίσω ας το κάνει, θα τον ευχαριστήσω δεόντως. 

Υπάρχει;;