Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Τολμήστε να ρίξετε την κυβέρνηση...


Γράφει ο Κλεισθένης.
 


Η εποχή της παντοκρατορίας του φόβου πέρασε ανεπιστρεπτί. Οι εκλογές δεν ανέδειξαν μόνο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ αλλά απομάκρυναν και τον φόβο. Οι Έλληνες δεν εκβιάζονται πλέον, στηρίζουν την σημερινή κυβέρνηση επειδή πιστεύουν ότι είναι η μόνη που διαπραγματεύεται σκληρά ενώ όλες οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις απλά υπάκουαν στις έξωθεν εντολές.
 


Οι δημοσκοπήσεις φέρουν την μέγιστη πλειοψηφία των Ελλήνων να δηλώνουν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους τοκογλύφους δανειστές. Τίθεται θέμα εθνικής επιβίωσης.
 


Τα δημοσκοπικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι ο Έλληνας έπαψε να φοβάται. Το φόβητρο του Grexit με το οποίο απειλούσε οι κυβέρνηση της συμφοράς, Σαμαρά-Βενιζέλου, το αποκλείουν ακόμη και οι αξιωματούχου της Ε.Ε καθώς και πλήθος έγκριτων οικονομολόγων.


Οι απειλές που εκτόξευαν τα μνημονιακά δουλικά για δήθεν καταστροφή αν πάμε σε εθνικό νόμισμα δεν απασχολούν πλέον τους Έλληνες, όλο και περισσότεροι εύχονται την επιστροφή στην αγαπημένη μας δραχμή.
 


Αν τα γεράκια της Ε.Ε με πρωτοστάτες τους Γερμανούς επιλέξουν την ρήξη με την Ελληνική κυβέρνηση τότε υπάρχουν δύο πιθανές εξελίξεις.Προκήρυξη εκλογών ή  δημοψήφισμα.
 


Στην περίπτωση προκήρυξης εκλογών κάτω απ' αυτό το κλίμα είναι σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκτιναχτεί σε πολύ υψηλά ποσοστά καταφέρνοντας να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία και την αυτοδυναμία, τα δε μνημονιακά κόμματα θα εξαφανιστούν απ' τον πολιτικό χάρτη. Αν τολμούν ας ρίξουν την κυβέρνηση.
 


Στην περίπτωση δημοψηφίσματος το ερώτημα θα είναι αμείλικτο, εντός ή εκτός της Ε.Ε και της ευρωζώνης. Μέχρι προ λίγων μηνών οι Έλληνες πολίτες υπό το κράτος του φόβου δήλωναν ότι επιθυμούν την παραμονή μας στην Ε.Ε και το ευρώ. Σήμερα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη και φασίζουσα Ε.Ε. Επιπλέον πληθαίνουν οι φωνές για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. 

Οι εξελίξεις θάναι τόσο ραγδαίες που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την δημοψηφική απόφαση των Ελλήνων. Είναι παρακινδυνευμένο για το ευρωιερατείο να προχωρήσει σε ρήξη με την Ελληνική κυβέρνηση ρισκάροντας με την αποφασιστικότητα των Ελλήνων που προ αυτών που διαδραματίζονται σήμερα μπορεί να τους οδηγήσει σε υπερψήφιση της απεμπλοκής της χώρας απ' την Ε.Ε και την ευρωζώνη.
 


Τολμήστε το ρε φασιστόφραγκοι!!!
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.