Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Αρσένη να δώσει την έδρα του πίσω


Να παραιτηθεί και από τη θέση του ευρωβουλευτή και να μη μείνει μόνο στην αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, καλεί η Ιπποκράτους τον Κρίτωνα Αρσένη, μέσω ανεπίσημου σχολίου της. 
«Εφόσον ο κ. Αρσένης νοιώθει ότι ανήκει στην κοινωνία των πολιτών η ολοκληρωμένη και έντιμη κίνηση θα ήταν η παραίτηση από το αξίωμα του Ευρωβουλευτή και όλα όσα αυτό συνεπάγεται» σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ με πολύ δεικτικό τρόπο επισημαίνεται ότι οι ευρωβουλευτές εκλέγονται με κομματικές λίστες. 
«Για τους μη γνωρίζοντες, ο κ. Κρίτων Αρσένης ανεδείχθη ως Ευρωβουλευτής το 2009 επειδή είχε ενταχθεί στη λίστα του ΠΑΣΟΚ και έκτοτε εκπροσωπεί τον εαυτό του στο Ευρωκοινοβούλιο, με πρωτοβουλίες για τις οποίες ενημερώνει το ΠΑΣΟΚ μέσω δελτίων τύπου» είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του σχολίου της Ιπποκράτους.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρσένης, ο οποίος εδώ και καιρό ήταν σε απόσταση από το ΠΑΣΟΚ, επικαλείται στην επιστολή παραίτησής του την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και την πλήρη πολιτική απόκλιση από το Κίνημα.


Πηγή:
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.