Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Ελβετοί κουνούσαν σε Ελληνόπουλα 5ευρα και 10ευρα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια ενός προπονητικού τουρνουά πόλο που
διοργάνωσε ο ΑΝΟΓ.
Συγκεκριμένα, οι 12χρονοι πολίστες της ελβετικής Λουγκάνο, που ήταν προσκεκλημένη στο
τουρνουά, πριν από την έναρξη ενός φιλικού αγώνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, προσπάθησαν να πειράξουν τους Έλληνες πιτσιρικάδες με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.
Λίγο πριν από την έναρξη του ενός από τους πολλούς φιλικούς αγώνες που έδωσαν οι δυο ομάδες, οι Ελβετοί πιτσιρικάδες -στα αποδυτήρια όπου άλλαζαν από κοινού με τους παίκτες της Γλυφάδας- θέλοντας να πειράξουν και να εκνευρίσουν τα Ελληνόπουλα, άρχισαν να τους κουνάνε στα πρόσωπο 5ευρα και 10ευρα ενώ ορισμένοι πέταξαν και κέρματα των 10 και 20 λεπτών.
Απάντησαν στην πισίνα 
Κάποιοι από τους Eλληνες παίκτες τους τα πέταξαν πίσω, ωστόσο η απάντηση ήρθε μέσα στο νερό όταν στην κυριολεξία βούλιαξαν την ελβετική ομάδα κερδίζοντας την με δέκα γκολ διαφορά. Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο όλοι οι νεαροί πολίστες της Γλυφάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους στους γονείς, αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΝΟΓ που άκουγαν εμβρόντητοι το περιστατικό.
Πηγή:
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.