Δημοσκόπηση Alco...

 


Προβάδισμα 9,7 μονάδων της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου δίνει η νέα δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha. Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται σαφώς κερδισμένο, σταθερά στη δεύτερη θέση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει.

Σταθερό προβάδισμα με μικρή άνοδο καταγράφει η ΝΔ στη πρόθεση

ψήφου που δίνει στη δημοσκόπησή της η Alco.

Ειδικότερα, η ΝΔ βρίσκεται στο 25%, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ με 15,3%.

Σταθερά στην τρίτη θέση εμφανίζεται η Ελληνική Λύση με 9,3%, τέταρτο είναι το ΚΚΕ με 8,6% και ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5%.

Η Φωνή Λογικής, της Αφροδίτης Λατινοπούλου, καταγράφει 4,1%, η Νίκη βρίσκεται στο 3,9%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3,3%, ενώ το ΜέΡΑ25 είναι στο 2,8% και η Νέα Αριστερά στο 1,9%.

Οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 15,3%.

Alco: Κερδισμένος ο Ανδρουλάκης μετά την εσωκομματική νίκη -Ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ

Κερδισμένος εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την επανεκλογή του, το 17% απαντά ότι η εικόνα του είναι καλύτερη, το 25% το ίδιο καλή, το 33% το ίδιο κακή και το 7% χειρότερη.

Το 25% εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από τις διαδικασίες εκλογής προέδρου, έναντι 58% που απαντά δεν άλλαξε κάτι.

Alco-ΣΥΡΙΖΑ: Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν με τον αποκλεισμό Κασσελάκη

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η πλειονότητα -της τάξης του 57%- θεωρεί ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη θα οδηγούσε σε επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, έναντι 23% που απαντά αρνητικά.

Στο σύνολο, το 35% απαντά ότι εάν ήταν υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης θα κέρδιζε την επανεκλογή του, ενώ το 32% πιστεύει το αντίθετο.

Alco: Τα πράγματα για την οικογένεια θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα τους επόμενους μήνες

Alco: Είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της κυβέρνησης;