Ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται μέχρι και συν 8 μονάδες έναντι της Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις...

Προέλαση Ντόναλντ Τραμπ μέχρι και συν 8 μονάδες έναντι της Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις Συντριπτική είναι η επικράτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νυν υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024 Ντόναλντ Τραμπ σε όλες τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ,

έναντι της Κ.Χάρις έως και συν 8 μονάδες.

Ο Ντ.Τραμπ προηγείται έναντι της Καμάλα Χάρις σε 70 σχεδόν δημοσκοπήσεις σε όλες τις ΗΠΑ με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να προηγείται μόνο σε μια: Σωστά  μαντέψατε πρόκειται για την περίφημη δημοσκόπηση του Reuters και της Ipsos η οποία αναμεταδίδεται από τα όλα συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα με μεγάλη προθυμία βέβαια.

Να σημειωθεί πάντως ότι η Καμάλα Χάρις δεν έχει πάρει ακόμη το επίσημο χρίσμα της υποψήφιας αντιπροέδρου από το Δημοκρατικό κό9μμα, το οποίο αναμένεται να γίνει στα τέλη Αύγουστου από 19 έως και 22 του μηνός.

Το ίδιο συμβαίνει και στις πολιτείες κλειδιά που θα βγάλουν νικητή αν και οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν γίνει μετά την παραίτηση Μπάιντεν.

Σε αυτές ο Ντ. Τραμπ προηγείτο έναντι του Τζο Μπάιντεν με 44%-41% (Μίσιγκαν), 47,8%-43,3% (Πενσυλβανία), 46,2%- 42,2% (Γεωργία), ενώ σε Νεβάδα Αριζόνα και Γουισκόνσιν ο Τραμπ προηγείται στις νέες δημοσκοπήσεις έναντι της Χάρις. 

pronews.gr