Πρόταση – βόμβα του Νίκου Παππά για κοινή κάθοδο ΣυΡιζΑ – ΠΑΣΟΚ με αρχηγό εκλεγμένο από τη βάση...

 


Φωτια στο πολιτικο σκηνικό βάζει ο Νίκος Παππας, που μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον realfm 97,8.

Αρχικα ανέφερε «θα απαντήσω με το παράδειγμα της Γαλλίας.

Κλειδώθηκαν σε ένα γραφείο και αποφάσισαν κοινούς υποψηφίους στις εκλογές. Κρατούν τα κόμματά τους αλλά απαντούν στο μείζον».

«Χρειάζεται μια προγραμματική συνεργασία» σχολίασε. «Έχουμε ξεκινήσει, αναμένεται η συνεδρίαση των οργάνων μας. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε το αυτονόητο, είναι επικεφαλής στο μεγαλύτερο κόμμα και θεωρεί ότι πρέπει να είναι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας. Το μείζον είναι ότι αρχίζει και διαφαίνεται ένας οδικός χάρτης προς το αυτονόητο».

«Οι συντεταγμένες δυνάμεις μπορούν να προκαλέσουν εξελίξεις» επεσήμανε. «Υπάρχουν δύο κόμματα με ιστορική διαδρομή αλλά από ότι βλέπω από τις δημοσκοπήσεις ότι η εκλογική τους βάση βλέπει θετικά μια συνεργασία. Ο υποψήφιος πρέπει να βγει με κάλπη στη βάση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει αυτή την επιλογή και το ΠΑΣΟΚ. Σε ό,τι μας αφορά θεωρώ ότι ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την ειλικρίνειά μας» πρόσθεσε.

«Πρέπει να αποκαταστήσουμε την εικόνα ισχύος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

«Ο εκλογικός συνδυασμός πρέπει να είναι ενιαίος στον Άρειο Πάγο, υπάρχουν τρόποι. Κανένα τέχνασμα δεν είναι. Ποιος είπε ότι δεν θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα; Αν υπάρχει η τυπική συνταγματική δυνατότητα θα την αξιοποιήσουμε» περιέγραψε.

 olympia.gr