Ο Βλάντιμιρ Πούτιν προανήγγειλε την εξόντωση Ζελένσκι και των υποστηρικτών του...


 Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο διάγγελμα του το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, αποκάλυψε ότι οι τρομοκράτες βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τις μυστικές υπηρεσίες του Κιέβου. Τεκμηρίωσε τα λεγόμενα του λέγοντας ότι το Κίεβο είχε εξασφαλίσει οδό διαφυγής των τρομοκρατών που δολοφόνησαν τουλάχιστον 150 αθώους ανθρώπους, μέσω Ουκρανίας. Από συγκεκριμένο «παράθυρο» στα ουκρανικά σύνορα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του ρώσου προέδρου συνιστούν την απόλυτη κλιμάκωση στον πόλεμο της Ουκρανίας και στοχοποιούν ευθέως για πρώτη φορά προσωπικά τον Ζελένσκι, προαναγγέλλοντας μάλιστα χτυπήματα εις βάρος του και εις βάρος του συνόλου της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση της Ουκρανίας για άμεση συνέργεια στο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα. Ανακοίνωσε ότι η διαφυγή των τρομοκρατών είχε οργανωθεί με τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και οι τρομοκράτες εντοπίστηκαν λίγο πριν περάσουν τα ουκρανικά σύνορα από «παράθυρο» το οποίο τους είχε εξασφαλίσει το Κίεβο.

Η αναφορά του Πούτιν ότι όσοι συμμετείχαν, όποιοι κι αν είναι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, θα εξοντωθούν, είναι η προαναγγελία για την εξόντωση του συνόλου της ουκρανικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

olympia.gr