Ισραηλινή υπουργός: «Είμαι περήφανη για την καταστροφή που προκάλεσε ο στρατός μας στη Γάζα...

 Κατά τη διάρκεια μιας συνόδου της Κνεσέτ, η Ισραηλινή υπουργός Κοινωνικής Ισότητας, Μέι Γκολάν, δήλωσε ότι είναι «περήφανη» για την καταστροφή που προκάλεσε ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γκολάν απείλησε τον ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, απειλώντας τον ότι θα τον αποκεφαλίσει ή θα τον συλλάβει.

Πρόσθεσε: «Δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι θέλουμε να δούμε τους ιερούς ηρωικούς στρατιώτες μας να συλλαμβάνουν τον Σινουάρ και τους συντρόφους του από τα αυτιά και να τους σέρνουν σε όλη τη Γάζα στα κελιά της ισραηλινής υπηρεσίας φυλακών».

Δήλωσε ότι προτιμά να σκοτώσει τον Σινουάρ και τους συντρόφους του παρά να τους συλλάβει, προσθέτοντας: «Σε ένα καλύτερο σενάριο, θα τους έφερναν σε ένα φέρετρο».

Η εξτρεμίστρια υπουργός Γκολάν συνέχισε λέγοντας: «Είμαι περήφανη για την καταστροφή της Γάζας… Κάθε παιδί, ακόμη και σε 80 χρόνια από τώρα, θα λέει στα εγγόνια του τι έκαναν οι Εβραίοι όταν σκοτώθηκαν οι συγγενείς τους».

Ενώ ο ισραηλινός πόλεμος προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στη Γάζα και μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική καταστροφή, με σπάνιες προμήθειες σε τρόφιμα, νερό, φάρμακα και καύσιμα, έτσι ώστε η Λωρίδα ήταν στα πρόθυρα του λιμού, η Γκολάν συνέχισε: «Είμαι περήφανη που βλέπω τη Γάζα ερειπωμένη και ότι κάθε παιδί, ακόμα και μετά από 80 χρόνια, «θα πει στα εγγόνια του τι έκαναν οι Εβραίοι», γράφει χαρακτηριστικά το ευρωπαϊκό μέσο Euronews.

The Hellenic Information Team