Πέρασε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με 176 ψήφους υπέρ - 76 κατά, 46 αποχές...

Παρά την οργή της κοινωνίας, πέρασε το εκτρωματικό νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με 176 ψήφους υπέρ -  76 κατά, 46 αποχές Νόμος του κράτους έγινε ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών και η τεκνοθεσία στην Ελλάδα, που καθίσταται η πρώτη ορθόδοξη χώρα στον κόσμο που υιοθετεί ένα τέτοιο μέτρο.

Παρά τις διαρροές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ το εκτρωματικό νομοσχέδιο που εγκληματεί σε βάρος του ίδιου του πυρήνα της ελληνικής οικογένειας και έρχεται ενάντια στη φύση, υπερψηφίστηκε επί της αρχής συνολικά από 176 βουλευτές έναντι 76 που ψήφισαν κατά.
Συνολικά ψήφισαν 254 βουλευτές ενώ 2 βουλευτές δήλωσαν παρών. Οι αποχές είναι 46.
Υπέρ είχαν ταχθεί εξ αρχής πέντε κοινοβουλευτικές ομάδες (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας) ενώ κατά ψήφισαν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νίκη και Σπαρτιάτες μαζί με τους βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν από τις ηγεσίες των κομμάτων τους, είτε με αρνητική ψήφο, είτε με αποχή.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το εν λόγω νομοθέτημα πλήττει την ιστορία του Έθνους και προσβάλλει τον κώδικα αξιών και αρχών της Ελλάδος ενώ δηκτικά ήταν ακόμη και δημοσιεύματα του δυτικού Τύπου.

www.bankingnews.gr