Ο πατέρας του 16χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό: «Θα κάνω τα ίδια στα παιδιά του!»...

Θεσσαλονίκη: Σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού Ρομά, μετά από νέες δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του 16χρονου.

Διαστάσεις βεντέτας που απειλεί να συνεχίσει τον κύκλο αίματος παίρνει η υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από άνδρα της ΔΙΑΣ τα ξημερώματα της Δευτέρας (05/12).

Ο πατέρας του 16χρονου σε νέες δηλώσεις που έκανε, ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη και απειλεί πως αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

«Θα κάνω τα ίδια στα παιδιά του!»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο πατέρας του 16χρονου:

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω , γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο…πράγματα άσχημα θα γίνουν.

Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός…ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά…Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω», ακούγεται να λέει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά, σύμφωνα με ντοκουμέντο που έδωσε το Mega.

europost.gr