PKK: Η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη συνάντηση του ΝΑΤΟ υποστηρίζει τη γενοκτονία και τις σφαγές των Κούρδων...


«PKK: Η συμφωνία που επετεύχθη στη συνάντηση του ΝΑΤΟ είναι υποστήριξη στις γενοκτονικές πολιτικές κατά του κουρδικού λαού», γράφει το δημοσίευμα.

Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν είπε ότι οι προσπάθειες για επέκταση του ΝΑΤΟ ήρθαν ως δήλωση εχθρότητας κατά του κουρδικού

λαού.

Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν εξέδωσε γραπτή δήλωση σχετικά με την έγκριση από το τουρκικό κράτος κατοχής για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα, Μαδρίτη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης ανέφερε:

Η διαπραγμάτευση με το ΝΑΤΟ για τα κέρδη, τις αξίες, την ελευθερία και τον αγώνα του κουρδικού λαού, για την επέκτασή του, ισοδυναμεί με δήλωση της εχθρότητας του ΝΑΤΟ κατά του κουρδικού λαού.

Η συμφωνία που έγινε στις 28 Ιουνίου στην ισπανική πρωτεύουσα, Μαδρίτη, μεταξύ της δολοφονικής φασιστικής αρχής και εχθρού της δημοκρατίας, του τουρκικού κράτους από τη μια πλευρά, και των κρατών της Σουηδίας και της Φινλανδίας, που θεωρούνται εκπρόσωποι της δημοκρατίας, μόνο εκφράζει τη διπροσωπία τους και την επαίσχυντη κατάστασή τους.

 Ισοδυναμεί με την αποκάλυψη του αληθινού προσώπου του λεγόμενου δυτικού δημοκρατικού συστήματος. 

Αγνόησε την απόφαση που έλαβε το Σουηδικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα να υποστηρίξει τον κουρδικό λαό και απέδειξε ότι όλα μπορούν να διακυβευτούν για χάρη των συμφερόντων. Αυτή η απόφαση είναι μεγάλη αδικία για τον σουηδικό λαό και για όσους τον εμπιστεύονται.

Η συμφωνία επικυρώνει τις σφαγές και τη γενοκτονία των Κούρδων από την Τουρκία

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη συνάντηση του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη είναι μια επικύρωση των σφαγών και των γενοκτονικών πολιτικών που διαπράττει το τουρκικό κράτος κατά του κουρδικού λαού εδώ και πολλά χρόνια.

 Το τουρκικό κράτος, που αποίκισε το Κουρδιστάν μετά τη Συμφωνία της Λωζάνης, και επέβαλε γενοκτονίες και σφαγές στους Κούρδους στη γη τους, ο κουρδικός λαός, με βάση τον πνευματικό προσανατολισμό και την υψηλή του οργάνωση, επιβάλλει τη δημοκρατία. 

Δεν υπάρχει δύναμη στον κόσμο που να μπορεί να νικήσει αυτόν τον λαό. Δεν μπορεί να αποτρέψει την κατάρρευση του τουρκικού κράτους ως αποτέλεσμα του αγώνα του κουρδικού λαού, επομένως το τουρκικό κράτος σκέφτεται να εξοντώσει τους Κούρδους μέσω της υποστήριξης και της υποστήριξης των διεθνών δυνάμεων.

Από το 1985, το ΝΑΤΟ παρέχει κάθε μορφής υποστήριξη στο τουρκικό κράτος. 

Παρά αυτή την υποστήριξη, ο αγώνας για την ελευθερία του κουρδικού λαού έφτασε στο αποκορύφωμά του. 

Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια φίλοι του κουρδικού λαού σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Φινλανδίας και της Σουηδίας. 

Ο κουρδικός λαός και οι φίλοι του θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους για δημοκρατία μπροστά σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν τις πολιτικές του τουρκικού κράτους με στόχο την εξόντωση του κουρδικού λαού».

 echedoros-a.gr    roj news.ar