Κατάσχεση σε καρότσι καστανά από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης – Ζητάνε 800 ευρώ για να το επιστρέψουν...

Καστανάς από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε πως χθες, που είχε αφήσει το καρότσι του έξω από την αποθήκη που μένει πλέον, η Δημοτική Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάσχεσή του εξαιτίας του ανείσπρακτου χρέους που εκκρεμεί. Μάλιστα, για να του επιστρέψουν το καρότσι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου του ζητάνε 800 ευρώ. «Δεν έχω να φάω, μένω σε αποθήκη, στον δρόμο μένω» λέει χαρακτηριστικά.

Ακόμα μία φορά η αστυνομία φαίνεται πως τα βάζει με τους αδύναμους,  αυτή τη φορά εξαντλώντας την αυστηρότητά της σ’ έναν καστανά. Όπως περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας σήμερα στον ANT1, στο παρελθόν του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή πουλούσε το εμπόρευμά του χωρίς άδεια. Το περιστατικό αν και είχε προκαλέσει ακόμα και πολιτική αντιπαράθεση, ωστόσο δεν διαγράφηκε ποτέ με αποτέλεσμα να έχει φτάσει με τους τόκους και τις προσαυξήσεις στο ποσό των 106.000 ευρώ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Ο ίδιος ανέφερε πως χθες, που είχε αφήσει το καρότσι του έξω από την αποθήκη που μένει πλέον, η Δημοτική Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάσχεσή του εξαιτίας του ανείσπρακτου χρέους που εκκρεμεί. Σημείωσε δε πως προκειμένου να του επιστρέψουν το καρότσι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου του ζητάνε να προκαταβάλει το ποσό των 800 ευρώ. Ο ίδιος δεν έχει φυσικά το συγκεκριμένο ποσό και χωρίς το καρότσι του δεν έχει ούτε τον τρόπο να έχει άλλο εισόδημα. «Δεν έχω να φάω, μένω σε αποθήκη, στον δρόμο μένω» λέει χαρακτηριστικά.

 thepressproject.gr