Ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V: Γιατί δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια - Γιατί δεν το αγόρασε η κυβέρνηση Μητσοτάκη;


Στοιχεία που αποδεικνύουν το έγκλημα το οποίο τελέστηκε από την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προμηθευτεί το ρωσικό εμβόλιο  κατά του Covid-19, το περίφημο Sputnik V, παρουσίασε το ρωσικό Gamaleya Research Institute που ανέπτυξε το εμβόλιο αποκαλύπτοντας γιατί τα εμβόλια της AstraZeneca και της Johnson & Johnson παρουσιάζουν θανατηφόρες παρενέργειες, αλλά και γιατί τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA των Pfizer και Moderna, έχουν μικρή ζωή ανοσίας. Ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V: Γιατί δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια - Γιατί δεν το αγόρασε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση χάρη στην προηγμένη «τεχνολογία καθαρισμού» που εφάρμοσε το Gamaleya Research Institute, υπάρχουν «σημαντικές διαφορές στον τρόπο με τον οποίο εμείς χρησιμοποιήσαμε αβλαβείς αδενοϊούς για να αναπτύξουμε το εμβόλιο Sputnik V σε σύγκριση με τις τεχνικές που ακολούθησαν η AstraZeneca και η Johnson & Johnson. Δεν μπορούν να συγκριθούν τα δεδομένα για την ασφάλεια του Sputnik V με τα δεδομένα για την ασφάλεια άλλων εμβολίων».


Αναφορικά με με τα συνεχή θρομβωτικά περιστατικά, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι «Οι ερευνητές της Gamaleya Research Institute χρησιμοποίησαν τεχνολογία καθαρισμού τεσσάρων σταδίων για να αναπτύξουν το Sputnik V, γεγονός που αύξησε την ασφάλεια χορήγησής του»

Μάλιστα για να τεκμηριώσουν τα λεγόμενά τους οι ερευνητές επικαλέστηκαν παλαιότερη έρευνα, η οποία έδειξε ότι ο «αναποτελεσματικός καθαρισμός του DNA των ιών θα μπορούσε να προκαλέσει τη δημιουργία θρόμβων»!

Και η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να προμηθευτεί εμβόλια Sputnik-V γιατί όπως ισχυρίστηκε ο Κ.Μητσοτάκης στη Βουλή, «Θα έπεφτε η κυβέρνηση»!

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, απαντώντας γιατί η Ελλάδα δεν εισάγει το ρωσικό εμβόλιο, αφού αρχικά ανέφερε μία σειρά από έωλες δικαιολογίες ανέφερε τελικά εμμέσως πλην σαφώς πως αν το αγοράσει θα πέσει η κυβέρνηση! 

«Εκτός αν στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει μια σατανική σκέψη ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στη Σλοβακία, όπου ο τέως συνάδελφός μου, επιχείρησε να αγοράσει το εμβόλιο Sputnik, έγινε φοβερή πολιτική κρίση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του. Αν αυτό έχετε στο μυαλό σας, φοβάμαι δεν θα σας κάνω το χατίρι», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Αφήνοντας τους πολίτες «στη τύχη» τους να κάνουν εμβόλια που έχουν παρουσιάσει από βαριές παρενέργειες μέχρι θανάτους, ενώ χθες ο ίδιος ο A.Μπουρλά παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο της Pfizer διαρκεί μόνο 6-12 μήνες! Την ίδια στιγμή που το Sputnik-V έχει ανοσία τουλάχιστον δύο ετών!

Όντως το ρωσικό Sputnik-V δεν έχει καμία ουσιαστική παρενέργεια, πλην του γεγονότος ότι κοστίζει δέκα φορές λιγότερο από το εμβόλιο mRNA που αγόρασε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα.

Έτσι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ τον περασμένο Οκτώβριο πρότεινε στον Κ.Μητσοτάκη την παραγωγή του στην Ελλάδα, εισέπραξε την απόλυτη άρνηση...

Eπίσης μέσω του ίδιου του επίσημου λογαριασμού της στο twitter το ινστιτούτο Gamaleya Research Institute αναφορικά με τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε ότι «Έχω σοβαρή αμφιβολία ότι υπάρχει παραγωγική δυνατότητα από τη Ρωσία».


Η απάντηση στον πρωθυπουργό έρχεται από τον επίσημο λογαριασμός που διατηρούν οι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο εμβόλιο στο Twitter σχολιάζοντας: «Το Sputnik V επιβεβαιώνει ότι ακόμη και με τις μέχρι σήμερα παραγγελίες από 59 άλλες χώρες, μπορεί να προμηθεύσει την Ελλάδα μέσα στο Μάιο άμεσα με δόσεις για 500.000 άτομα».

pronews.gr