Ανοικτή επιστολή του βουλευτού Αντώνη Μυλωνάκη στον Α/ΓΕΕΘΑ

Είμαι εθνικιστής και λέω ότι η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει"! Ο Αντώνης  Μυλωνάκης στο Onalert | OnAlertΑρχηγέ Κ.Φλώρο,

Δεν σου μιλώ σαν βουλευτής.

Δεν σου μιλώ σαν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικών,ούτε σαν μέλος της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της βουλής των Ελλήνων.

Σε καλώ σαν Αρχηγό των ενόπλων Δυνάμεων να εφαρμόσεις ότι διδάχθηκες στη ΣΣΕ που σε είχα μαθητή, αλλά και σε ότι ορκίστηκες την ημέρα που παρέλαβες το ιερό ξίφος του Έλληνα Αξιωματικού.

Στρατηγέ το καθήκον σε προστάζει. Η πατρίδα σε χρειάζεται και η ιστορία θα γράψει για σένα και τις ένοπλες δυνάμεις που υπό την ευθύνη σου θα γράψουν σελίδες δόξας ή μαύρες σελίδες υποταγής.

Ο εχθρός εισέβαλε σε εθνικό έδαφος και απειλεί ευθέως τη πατρίδα μας.

Βγάλε τη μάσκα, παράτα τα παραμύθια του κορωνοιού και ανέλαβε ενημερώνοντας τη πολιτική ηγεσία και τον πρωθυπουργό ΜΟΝΟ στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ τι πρέπει να κάνουν ΑΜΕΣΑ οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας χωρίς περιστροφές ,δειλία και υστεροβουλία.

Εσύ είσαι ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας.

Εσένα θα υμνούν ή θα σε λοιδορούν αύριο τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Εσύ είσαι αυτή τη στιγμή το στήριγμα ενός ολόκληρου λαού .

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ.
ΔΟΞΑΣΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΤΟ 1940.

Η Ελληνική Λύση της οποίας είμαι βουλευτής και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος είναι δίπλα σε όποια απόφασή σου για το καλό της Πατρίδας και τη δόξα των Ελλήνων. Ο Τούρκος πρέπει να πάρει ένα καλό μάθημα και να καταλάβει ότι ο τράχηλος του Ελληνα ζυγό δεν υπομένει .

Με εκτίμηση

Αντώνης Μυλωνάκης
Σχης ε.α - βουλευτής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ  

 

pronews.gr