Ούτε ιερό ούτε όσιο...

Πακιστανός αυνανιζόταν μπροστά σε μητέρες και παιδιά .Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του και ποια ποινή του επιβλήθηκε.

Έξαλλες έγιναν μία 29χρονη και η 32χρονη αδελφή της που είχαν βγάλει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους στο πάρκο του Αγίου Φραγκίσκου στη Ρόδο για να παίξουν, όταν ξαφνικά ξεπρόβαλε μέσα από τα δέντρα ένας μελαμψός άνδρας που κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να… χαϊδεύεται επιδεικτικά κοιτώντας προς το μέρος τους!

Οι ταραγμένες γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να φύγει τρέχοντας. Ωστόσο, βάσει της περιγραφής του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον 38χρονο Πακιστανό το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισαν οι δύο αδελφές και του έκαναν μήνυση για βάναυση προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε στον αλλοδαπό επιδειξία δίωξη με την ίδια κατηγορία και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Στην απολογία του ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι είχε… φαγούρα στα γεννητικά του όργανα και ξυνόταν και ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη, αλλά δεν γλίτωσε την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.
Σε φυλάκιση 13 μηνών καταδικάστηκε ο 38χρονος Πακιστανός επιδειξίας – Με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας
Ένοχος με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας κρίθηκε χθες από το αυτόφωρο, ο 38χρονος Πακιστανός που συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου να … επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα!
Πάντως ενώπιον του δικαστηρίου όπου βρέθηκε χθες το μεσημέρι, ο 38χρονος αλλοδαπός αρνήθηκε ότι αυνανιζόταν, όπως καταγγέλθηκε από συμπολίτες μας που βρίσκονταν στο σημείο της σύλληψής του, αλλά πως αισθάνθηκε φαγούρα στα απόκρυφα μέρη του και την ώρα που πήγε να … ξυστεί, τον είδαν οι δύο γυναίκες που ήταν εκεί μαζί με τα δύο παιδιά τους!
Ο αλλοδαπός κατά την ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου, ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη από το δικαστήριο τονίζοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει.
Τελικά ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών με τριετή αναστολή.
Το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πακιστανού σημειώθηκε προχθές περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκο στην πόλη της Ρόδου.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Άμεσο Δράση (100), ο αλλοδαπός είχε τσιτσιδωθεί στο συγκεκριμένο σημείο από το οποίο μάλιστα διέρχονταν και μικρά παιδιά.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Σε βάρος του 38χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και με αυτή παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

rodiaki.gr