Ολοταχώς για το "Δαφνί"...

Αποτέλεσμα εικόνας για τρελαδικοΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Με όσα ακούμε τελικά θα διεκδικούμε όλοι ένα κρεβάτι στο τρελοκομείο.
Το ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγματική κάποια διάταξη κάποιου νόμου που περιέκοπτε ή παρανόμως παρακρατούσε ποσά από Έλληνες πολίτες.
Αφού η περικοπή ή η παρακράτηση ήταν αντισυνταγματική πρέπει τα αντισυνταγματικώς περικομμένα ή παρακρατηθέντα να επιστραφούν και μάλλιστα εντόκως. ΜΠΑ!!! Το ΣΤΕ έκρινε ότι δεν θα δοθούν αναδρομικά.

Μία θέση για το Δαφνί ή το Δρομοκαΐτειο.

Μας λένε ότι κατόρθωσαν να κάνουν το χρέος βιώσιμο. Αυτό το προπαγανδίζουν σαν κάτι καλό.
Θα μας τρελάνουν.
Βιώσιμο είναι κάτι που έχει την δυνατότητα να επιβιώνει δλδ να υφίσταται στο διηνεκές.
Αυτό σημαίνει ότι δικαιώνεται ο Γιάνης (με ένα ν) που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σαν χρεοδουλοπαροικία.
Μάλλον θέλουν να πουν ότι το χρέος κατέστη εξυπηρετήσιμο. Εμείς θα αναμέναμε να το χαρακτηρίσουν εξοφλήσιμο. ΜΠΑ!!! Την εξόφληση του χρέους να την ξεχάσουμε.  Όπως ξεχάσαμε και την ολική ή μερική διαγραφή του.

Μας υπόσχονται "πράσινη" ανάπτυξη. "Πράσινα άλογα". Οι επενδύσεις στο Ελληνικό και στις Σκουριές παραείναι "πράσινες" και έπονται και άλλες.

Ακούμε ακόμη για αειφόρο ανάπτυξη, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ότι άλλη μ@λ@κί@ τους κατέβη στο θολωμένο απ' την εξουσία μυαλό τους.

Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που τους δίνουμε σημασία.
Εδώ θα σας στεναχωρήσω  λίγο. Το δόγμα ότι ο λαός δεν φταίει πουθενά και για τίποτε είναι ότι πιο χαζό έχω ακούσει. Φυσικά κάθε λαός έχει το μερίδιο της ευθύνης του όταν αδρανεί ή όταν ψηφίζει τους δυνάστες του.
Μην ακούσω για "κοψοχέρηδες", εννοώ αυτούς που ψήφισαν ΝΔ στις εκλογές. Ήξεραν καλά τι συνέπειες θα έχει αυτή τους η επιλογή.

Μπορώ να αραδιάσω πολλά ακόμη αλλά νομίζω δεν έχει νόημα.
Νομιμοποιούμε κάθε φορά τους υπηρέτες των εξουσιαστών συμμετέχοντας και ψηφίζοντας. "Ηθελαμέ τα και επαθαμέ τα".