Έβαλε την κόρη του να περπατήσει 8 χλμ προς το σχολείο για να μάθει να μην κάνει bullying σε άλλα παιδιά.(βίντεο)...

Αποτέλεσμα εικόνας για μπούλινγκΈντονη συζήτηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η περίπτωση ενός πατέρα από το Οχάιο, ο οποίος έβαλε την κόρη του να πάει περπατώντας στο σχολείο, καλύπτοντας με τα πόδια μια απόσταση 8 χλμ, ως τιμωρία για να σταματήσει να κάνει bullying σε άλλα παιδιά.


Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, στη 10χρονη Κίρστεν δόθηκε τριήμερη αποβολή από το σχολικό λεωφορείο επειδή πιάστηκε για δεύτερη φορά να κάνει bullying- οπότε ο Ματ Κοξ αποφάσισε να της δώσει ένα μάθημα ζωής, κάνοντάς την να πάει περπατώντας στο σχολείο, ενώ αυτός ακολουθούσε από πίσω με το αυτοκίνητο.
Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια views στο Facebook και χιλιάδες σχόλια. «Ξέρω ότι πολλοί από εσάς που είστε γονείς δεν θα συμφωνήσετε, και αυτό είναι εντάξει. Κάνω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό για να δώσω ένα μάθημα στην κόρη μου και να την κάνω να σταματήσει το bullying» ανέφερε σχετικά αυτός- προσθέτοντας αργότερα πως η 10χρονη πήρε το μάθημά της.
Σύμφωνα με το WTVG News, η 10χρονη είπε πως έχει δεχτεί bullying και η ίδια, και τώρα ξέρει πως πρέπει να είναι ευγενική.
Πολλοί σχολίασαν θετικά την επιλογή του- ωστόσο ήταν πολλοί και αυτοί που επέκριναν αυτό που έκανε, κάνοντας λόγο για bullying από τον ίδιο, αποδοκιμάζοντας ιδιαίτερα την επιλογή του να ανεβάσει το βίντεο στα social media.


Πηγή: