Μάθαμε πολλά αυτές τις 'μέρες.

Σχετική εικόναΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Ο Μπουτάρης μάλλον αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Και τώρα; Τι θα κάνουμε χωρίς Μπουτάρη; Ευτυχώς θα έχουμε υποψήφιο τον Τατσόπουλο με τη Ν.Δ. (κακόβουλοι λένε ότι ακόμη "παίζεται") και τον Γκλέτσο υποψήφιο για την περιφέρεια υποστηριζόμενο απ' τους ΑΝΕΛ, ναι τον γνωστό αριστερό. Που καταντάει ο άνθρωπος.



Θα κατατεθεί λένε τροπολογία για να μπορούν οι 17χρονοι να γίνουν δόκιμοι οδηγοί. Ο Μολώχ της ασφάλτου τρίβει τα χέρια του. 

Θα κατατεθεί ακόμη τροπολογία για να μπορούν λένε οι σύζυγοι να κάνουν ξεχωριστά φορολογική δήλωση. Προβλέπεται μεγάλο αλαλούμ. 

Τον δρόμο που άνοιξαν Χριστοφοράκος και Καραβέλας ακολούθησε και ο αλλοδαπός τραπεζίτης  Ζαν Κλοντ όσβαλντ αφού κατέστρεψε το "βραχιολάκι" εξαφανίστηκε. Μεγάλη επινόηση το "βραχιολάκι" δεν μπορεί κανένας να το σκάσει. 

Κυκλοφόρησε ατζέντα της αστυνομίας ο΄που σε χάρτη τα Σκόπια ονομάζονται Μακεδονία και τα κατεχόμενα Βόρεια Κύπρος, η της Καραμανλικής σχολής Παπακώστα δεν είδε; Δεν άκουσε; 

Η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο, άκουσον άκουσον , δημοτικού, μπήκε στις φυλακές Θηβών και 95χρονος καταδικάστηκε σε 4μηνη φυλάκιση για ρευματοκλοπή. Η δικαιοσύνη μίλησε. Τι κι αν άλλοι μεγαλόσχημοι έκλεψαν δις, αυτοί δεν καταδικάζονται, τι κι αν άλλοι μεγαλόσχημοι έκαναν πλαστογραφίες πανεπιστημιακών τίτλων, αυτοί στο απυρόβλητο. Η δικαιοσύνη μίλησε.

Οι Τούρκοι μας τρολάρουν, δεν τολμάμε λένε να πάμε στα Ίμια. Ο Καμμένος που φοράει και στολές παραλλαγής τι λέει; Μπορούμε;

Λήγει η ισχύς του νόμου Κατσέλη, ε και λοιπόν; Θα "αρπάξουνε" τα γνωστά κοράκια τα σπίτια των φτωχών. Πρέπει να ξαναγίνουμε προλετάριοι χωρίς περιουσία μπας και επαναστατήσουμε κάποτε.

Ο Ιερώνυμος μίλησε πρώτος για την συμφωνία του με τον Τσίπρα, που έγινε μετά πρόθεση συμφωνίας και τελικά θα πάει στις καλένδες, θα μιλήσει, σύμφωνα με την δήλωσή του και τελευταίος. Το τι θα πει άγνωστο.

Και ένα τελευταίο και πολύ σοβαρό. Αφορά την υπόθεση του δυστυχή Τζάκ που δολοφονήθηκε άγρια (με λυντσάρισμα) από κάποιους νοικοκυραίους.
Η ιατροδικαστική εξέταση ισχυρίζεται ότι πέθανε από τα πολλαπλά χτυπήματα. Ακόμη οι ιατροδικαστές μας πληροφορούν ότι δεν είχε κάνει χρήση ουσιών, ήταν δλδ "καθαρός".
Μέχρις εδώ καλά πάει, από δω και πέρα αρχίζουν τα ύπουλα και επικίνδυνα μηνύματα. Πολλοί ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι σχολίασαν τα ευρήματα των ιατροδικαστών σαν επιβαρυντικά για το κακούργημα του λυντσαρίσματος απ' τους νοικοκυραίους. Δλδ ο Τζακ δεν ήταν "μαστουρωμένος" άρα οι νοικοκυραίοι είναι περισσότερο ένοχοι. Αυτές οι αντιλήψεις που διαχέονται στην κοινωνία είναι επικίνδυνες. Αν δλδ ο Τζακ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών η αποτρόπαια πράξη του λυντσαρίσματος θα ήταν δικαιολογημένη; Αν στην θέση του Τζακ ήταν ένας ομοφυλόφιλος, ένας έγχρωμος, ένας διαφορετικός τέλος πάντων, το λυντσάρισμα θα ήταν αποδεκτό.
Ακόμη χειρότερη είναι η συμπεριφορά των "διασωστών" του ΕΚΑΒ που σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία αντί να προσφέρουν βοήθεια στον δυστυχή Τζακ τον κλώτσησαν. Οι δε άνθρωποι του νόμου, του πέρασαν χειροπέδες ενώ ήταν ημιθανής, του έδωσαν και μια γκλοπιά για να δείξουν την απανθρωπιά τους.