Το κανίς, του κανίς, ω κανίς...

Αποτέλεσμα εικόνας για κανιςΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Η Κωνσταντοπούλου απασφάλισε σήμερα. Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ.
Ωραία λόγια και πολιτισμένα. Αποκάλεσε ακόμη τον Πολάκη αμόρφωτο υποκείμενο. Αναρωτήθηκε ακόμη πως ο Πολάκης είναι ακόμη υπουργός. Πρώην σύντροφός της είναι, τώρα "χάλασε" ο Πολάκης;
Είμαστε γενικά μία ωραία ατμόσφαιρα.

 
Ο Γκρούεφσκι την "κοπάνησε" και πήγε στην Ουγγαρία απ' όπου θα ζητήσει πολιτικό άσυλο.
Στο ερώτημα πως κατάφερε να φύγει απ' τα Σκόπια η απάντηση είναι: Όπως ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας για να μην ξεχνιόμαστε. Τώρα μάλλον ο Ζάεφ θα περάσει ευκολότερα τις αλλαγές στο σύνταγμα. Ποιες αλλαγές δλδ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Όποτε σκέπτομαι τον Γκρούεφσκι, δεν ξέρω γιατί αλλά μούρχεται στο νου ο Γκρούεζας, απ΄την θαυμάσια Ελληνική ταινία "υπάρχει και φιλότιμο" με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

ΕΔΕ για το επεισόδιο με τους αστυνομικούς στο πρωτοδικείο. Ένα απ' τα ερωτήματα της ΕΔΕ είναι αν ένας από τους αστυνομικούς είπε ότι έχουν διαταγές να μην κάνουν συλλήψεις. Αν αυτό αληθεύει τότε να πάνε όλοι στην τροχαία μπας και ξεμπλοκάρουν οι αιώνια "πηγμένοι" δρόμοι.

Έκλεισαν τα σύνορα Αλβανίας Ελλάδας. Οι Έλληνες "έριξαν" το ηλεκτρονικό σύστημα και οι Αλβανοί ανταπάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Ο ΥΠΕΞ της Αλβανίας δήλωσε ότι θα μεγαλώσει ο κατάλογος των ανεπιθύμητων Ελλήνων στην Αλβανία. Όσο πάμε και "καλύτερα". Τα "εθνίκια" τρίβουν τα χέρια τους. Άντε να πάρουμε την Βόρειο Ήπειρο, να μπούμε στα Σκόπια, να πάρουμε την Πόλη, να ελευθερώσουμε την Ιωνία και να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη σαν την αυτοκρατορία του Μεγαλέξανδρου. 

Σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα, κανέναν στην φυλακή δεν βλέπουμε. Μη με χαρακτηρίσετε συνοδοιπόρο του Πολάκη, το δόγμα Πολάκη είναι για τους συριζαίους. Στην Ελλάδα για να οδηγηθεί κάποιος, που έβαλε το χέρι στο μέλι, στην φυλακή ΠΡΕΠΕΙ να είναι πολιτικό πτώμα, ίδε Άκης, Γιάννος. Αλλά και να πάει φυλακή θα βγει με ανήκεστο βλάβη σε λίγο καιρό. Μην ξεχνάμε και το μπουμπούκι πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν πολλοί που διαμαρτύρονται γιατί δεν έβαλαν ακόμη φυλακή τον Πανίκα. Η απάντηση είναι απλή. Δεν φυλακίζεται ο λαϊκός Ζορό. Εξ άλλου, αν δεν κάνω λάθος,ήδη δύο συνεπώνυμοί του  έχουν περάσει πίσω απ' τα σίδερα. Μην είμαστε και πλεονέκτες.

Και ένα τελευταίο, ίσως το καλύτερο. Ο Τσίπρας μας ενημέρωσε ότι μετά το δημοψήφισμα του συντριπτικού ΟΧΙ, με καθαρό μυαλό αποφάσισε τις πολιτικές που θα εφάρμοζε, για το καλό του λαού, βεβαίως-βεβαίως. Τώρα τι χειρότερο μπορούσε να κάνει αν το μυαλό του δεν ήταν καθαρό, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Τώρα η Μπαζιάνα γιατί κλαίει κάθε επέτειο του δημοψηφίσματος; Μάλλον θα ήθελε τον Τσίπρα με θολωμένο μυαλό.

Με τις υγείες μας...