Καλά γίνονται αυτά στην Ελλάδα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη σημαιαΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Μάθαμε και τι δεν μάθαμε. 
Το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν είχε μετατραπεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για πολιτικάντηδες και όχι μόνο. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το wikipedia.org Το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» δημιουργήθηκε το 2000 με δαπάνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και λειτουργεί ως κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα. Το σύνολο των πλεονασμάτων του Ιδρύματος δίνεται στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.


Τι γινόταν όμως; Πολλοί πολιτικάντηδες, πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και μεγαλοσχήμονες, νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο και έπαιρναν έκπτωση στα νοσήλεια μέχρι και 98%. Αναξιοπαθούντες όλοι τους.
Καλά γίνονται αυτά στην Ελλάδα; Να που γίνονται.

Ακόμη μάθαμε ότι ο πρώην ΥΠΕΞ Κοτζιάς, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για όσα του καταμαρτυρούν. Για ποιον χτυπάει η κουδούνα; Μήπως για τον Καμμένο; Τελικά θα μάθουμε τι ειπώθηκε στο περιβόητο υπουργικό συμβούλιο; Θα μάθουμε τι έγραψε ο Κοτζιάς στην 9σέλιδη επιστολή παραίτησης; Μάλλον όχι, αυτά καλύπτονται από το απόρρητο των πολιτικάντηδων.
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.

Μάθαμε ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρχε κρύπτη όπου φυλάσσονταν έγγραφα. Συνωμοτικά πράγματα όπως έκαναν οι ΕΑΜίτες στην κατοχή και οι μαυραγορίτες για τις λίρες. 

Τελειώνει η ισχύς του νόμου Κατσέλη, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η πρώτη και μοναδική κατοικία παύει πλέον να έχει προστασία έναντι των πλειστηριασμών που παρεμπιπτόντως θα αυξηθούν δραματικά και τον επόμενο χρόνο. Λένε πως θα αντικατασταθεί με άλλο νόμο, ποιος όμως τους πιστεύει;

Α! ξέχασα, νέο χαράτσι της ΔΕΗ. Θα χρεώνει ένα ευρώ σε όσους παίρνουν τον λογαριασμό της σε χαρτί. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα, σίγουρα για τους ηλικιωμένους συνταξιούχους που δεν έχουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες. 
Καλά, γίνονται αυτά στην Ελλάδα;
Γίνονται και παραγίνονται.
Ας έχουμε τουλάχιστον υγεία...