Πόσο να αντέξουν;

Αποτέλεσμα εικόνας για vmroΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Τα νέα απ' τα Σκόπια είναι διφορούμενα.
Άλλοι μεταδίδουν ότι βρέθηκε η πλειοψηφία των 80 βουλευτών, άλλοι μεταδίδουν ότι η ψηφοφορία πάει από διακοπή σε διακοπή.
Σίγουρα σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι έγινε.


Είτε περάσει η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια είτε όχι, ένα είναι σίγουρο και καταδικαστέο.
49 Σκοπιανοί βουλευτές δέχονται αφόρητη πίεση από όλους για να αποστατήσουν τουλάχιστον μερικοί και να υπερψηφίσουν την συνταγματική αναθεώρηση.
Στις διακοπές της ψηφοφορίας δέχονται "μαζάζ" δλδ πίεση που μπορεί να φτάνει και στον χρηματισμό.
Οι βουλευτές του vmro καθώς και χιλιάδες άλλοι Σκοπιανοί μεγαλωμένοι και γαλουχημένοι σαν Μακεδόνες αρνούνται να αλλάξουν το όνομα του κρατιδίου. Για 'μένα σίγουρα έχουν άδικο. Είναι κλοπή της ιστορίας και του πολιτισμού των Ελλήνων αν δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.
Έχω ξαναγράψει ότι στο γειτονικό κρατίδιο δεν μένουν μόνο Σλάβοι, μένουν και Αλβανοί και Βούλγαροι και Έλληνες. Η καλύτερη ονομασία του κρατιδίου θα ήταν κεντρική Βαλκανική δημοκρατία. Αυτή η ονομασία και δεν έχει αλυτρωτισμό και δεν ξεπουλιέται το όνομα της Μακεδονίας σε άλλους που δεν είναι Μακεδόνες.
Περιμένουμε τις εξελίξεις γιατί αν δεν βρεθεί ο μαγικός αριθμός 80 πάνε για εκλογές.
Εγώ πιστεύω ότι και μετά τις εκλογές δεν θα συγκεντρωθεί ο αριθμός που χρειάζεται.
Ίδωμεν.
Σήμερα έσκασε σαν βόμβα η δικαστική διερεύνηση του iefimerida.gr για άκουσον-άκουσον, κατασκοπεία. Έλα μουνί στον τόπο σου. Ο Λαφαζάνης τρομοκράτης και επικίνδυνος για το πολίτευμα και το γνωστό σάιτ για κατασκοπεία.
Κάντε ότι μπορείτε για να μην σας πέσουν τα μαλλιά.
Ελλαδάρααααααα...