Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ευτράπελα της ημέρας...

Αποτέλεσμα εικόνας για γελιοΑναρωτιέμαι, τα σκέφτονται και τα λένε ή απλά για να περνάει η ώρα. Αφού έχουμε, όσοι έχουμε, τα μαλλιά μας στην θέση τους, πάλι καλά... Κλεισθένης.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις γεωργιαδηςΈχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν – κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ – πως μπορούμε μαζικά οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ […] 

Εγώ δεν θέλω να πληρώνω δημοσιογράφους όπως η Κ. Ακριβοπούλου και ο Σ. Καψώχας […] Είναι κομματικοί ινστρούκτορες και κάνουν εκπομπές μόνο για να προβάλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ […] Η ΕΡΤ δεν είναι ένας απλός τηλεοπτικός σταθμός, όπως ο ΣΚΑΪ που τα χρήματα τα βάζει ο κ. Αλαφούζος και κρίνεται από τους τηλεθεατές, τους πελάτες του κι από το ΕΣΡ. Στην ΕΡΤ πληρώνω κι εγώ. Η ΕΡΤ δεν μπορεί να ακολουθεί τα συμφέροντα ενός μόνο κόμματος, γιατί την πληρώνουν και οι ψηφοφόροι των υπολοίπων κομμάτων.
------------------------------------------------------------------------

Αποτέλεσμα εικόνας για παπακωστα


Κατερίνα Παπακώστα: Θα στείλω τον λογαριασμό στον Ρουβίκωνα.

Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.