Ινδία: Σε θάνατο καταδικάστηκαν οι βιαστές ενός 8χρονου κοριτσιού...

Φωτογραφία: AΡΗ Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν εντόπισε καμία ένδειξη ότι η Βόρεια Κορέα έχει διακόψει τις πυρηνικές δραστηριότητές της, ενισχύοντας τις αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι πρόθυμη η Πιονγκγιάνγκ να εγκαταλείψει το οπλοστάσιό της.


"Η συνέχιση και η περαιτέρω ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας και οι σχετικές ανακοινώσεις εκ μέρους της προκαλούν σοβαρές ανησυχίες" σημεικώνεται σε μια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΙΑΕΑ. Η έκθεση αυτή πρόκειται να υποβληθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Υπηρεσίας τον επόμενο μήνα.
Την Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι πιστεύει πως η Βόρεια Κορέα έχει κάνει συγκεκριμένα βήματα προς την αποπυρηνικοποίησή της και ότι "πιθανότατα" θα συναντηθεί ξανά με τον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Η πρώτη, ιστορική συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Κιμ έγινε στις 12 Ιουνίου και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης συμφώνησε να εργαστεί για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου. Ωστόχο, η χώρα δεν δείχνει πρόθυμη να εγκαταλείψει μονομερώς το πυρηνικό οπλοστάσιό της, όπως ζητά η κυβέρνηση του Τραμπ.
Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ
Ινδία: Σε θάνατο καταδικάστηκαν οι βιαστές ενός 8χρονου κοριτσιού
Σχόλιο του Κλεισθένη: Στην Ελλάδα ονομάζουμε το ειδεχθές έγκλημα του παιδοβιασμού παιδοφιλία ή παιδεραστία. ΝΤΡΟΠΗ μας. Τι λένε οι νομικοί γιαυτό; Γιατί μειώνουν την βαρύτητα του εγκλήματος αποδεχόμενοι τις ονομασίες ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉΣ και δεν χρησιμοποιούν τον όρο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ...
Φίλοι αναγνώστες, το ιστολόγιο κάνει αγώνα για να καταργηθούν οι όροι παιδόφιλος και παιδεραστής. Να αντικατασταθούν με τον όρο παιδοβιαστής. Όσοι θέλετε, όπου συναντάτε τους όρους παιδόφιλος ή παιδεραστής σχολιάστε το αρνητικά και ζητήστε να αναφέρουν παιδοβιαστής μόνο...