Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Κι όμως ήξεραν...

Αποτέλεσμα εικόνας για ενημερωση τσιπρα για την πυρκαγιάΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Αποκαλύπτονται 'μέρα με τη 'μέρα οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας με τους δεκάδες νεκρούς, όσους έκαψε ζωντανούς η πυρκαγιά και όσους πνίγηκαν ή σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να σωθούν.

 
Την ώρα που έγινε η ενημέρωση οπερέτα του Τσίπρα απ' τους υπεύθυνους on camera, όλοι τους ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί, ότι συνάνθρωποί μας είχαν καεί ζωντανοί, 'οτι συνάνθρωποί μας είχαν πνιγεί, ότι συνάνθρωποί μας είχαν σκοτωθεί. Κι όμως δεν ειπώθηκε τίποτε. Οι "συμβουλάτορες" τους έπεισαν να μην πουν τίποτε.
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη για να τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπεύθυνους της τραγωδίας.
Αν και αυτή δεν αποδώσει δικαιοσύνη τουλάχιστον για να δικαιωθούν οι νεκροί τότε καλύτερα να ενταχθούμε στην πάλαι ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία όπως ονειρεύεται ένας Τούρκος πολιτικός.
Είμαι όμως Έλληνας και δεν επιτρέπω σε μερικά ξεσαμάρωτα γαϊδούρια να με κάνουν να ντρέπομαι γιαυτό.
Αλήθεια αυτός ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της δημοκρατίας τι κάνει; Απολαμβάνει τα τραγικά γεγονότα καθισμένος στην πολυτελή καρέκλα του στο προεδρικό;
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.

Διαβάστε στο Εξήντα άνω.