Έτσι το "Μακεδονικό Έθ νος" διαλύει την Ελλάδα...



Η Ελλάδα στην αρχαιότητα ήταν ένας γεωγραφικός χώρος που ενώθηκε Εθνολογικά μετά την επανάσταση του 1821. 

 
Μέχρι τότε δεν υπήρχε Σπαρτιατικό Έθνος, Αθηναϊκό Έθνος και φυσικά Μακεδονικό Έθνος και…..Θρακικό Έθνος!
Την εξωτερική πολιτική της χώρας, τα σχέδια των Αμερικανών και Ρώσων στην περιοχή δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε.  Μπορούμε όμως να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας με τα οποία να κατανοήσουμε που θα οδηγήσει η κάθε απόφαση.

Οι απόψεις πως το όνομα δεν απειλεί την ασφάλεια της χώρας είναι αφελής από όσους δεν γνωρίζουν και πολιτικά επικίνδυνες για όσους γνωρίζουν. Λύνουμε προσωρινά το θέμα και το ξαναβλέπουμε στο μέλλον δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση.

Αν λάβουμε υπόψη θεωρίες συνωμοσίας για διάλυση της Ελλάδος, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν θα υπάρχουν οι συνθήκες όπως της Γιουγκοσλαβίας. Η Γιουγκοσλαβία ήταν μια χώρα η οποία χρεοκόπησε και μετά η κάθε Εθνότητα που ζούσε στην επικράτεια της ζήτησε να αναλάβει τις τύχες μόνης της. Επίσης, η κάθε Εθνότητα απέκτησε και αλυτρωτικές τάσεις.

Αν τα Σκόπια αναγνωριστούν ως «Μακεδονικό Έθνος» αυτόματα αποδεχόμαστε και όσα εκφράζει το «Έθνος» αυτό, όπως ο επεκτατισμός. Γιατί στην ουσία αυτό που χρησιμοποιεί η Ελλάδα, δηλαδή να αλλάξει το σύνταγμα των Σκοπίων επειδή έχει αλυτρωτικές τάσεις είναι λάθος. Μας είπαν στο Πήλιο όπου φτάνει ο χάρτης τους, οι κάτοικοι της περιοχής ότι είναι «Μακεδόνες; Μας το είπαν και το ζήτησαν αυτοί της Χαλκιδικής η όπου αλλού φτάνει ο χάρτης της «Μακεδονίας»; Όχι φυσικά. Οι Σκοπιάνοι έχουν επεκτατικές βλέψεις και όχι αλυτρωτικές.

Και αφού λοιπόν, αποδεχθούμε το «Μακεδονικό Έθνος» γιατί να μην αποδεχθούμε και το «Θρακικό Έθνος» που προσπαθούν συστηματικά εδώ και χρόνια να οικειοποιηθούν οι Βούλγαροι. Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε για τα όσα επιδιώκει η Βουλγαρία στην περιοχή της Θράκης.

Η δημιουργία νέων Εθνών στα Βόρεια σύνορα της Ελλάδας μπορεί να είναι η αρχή για την διάλυση της χώρας και της δημιουργίας ομοσπονδιών χάρην της…..ευημερίας των λαών! Η βελούδινη θεωρία των «Μαλακών Συνορών» θα μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από αυτές τις ομοσπονδίες

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης Hellas Press Media - Chief Administrative Officer
Πηγή: