Μολών λαβέ ... είπε ο λαγός και κρύφτηκε!

Όσο και να ακούγεται παράξενο, οι Τούρκοι δεν είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Πατρίδα μας.
 
Τα μισθωμένα Μέσα Ενημερώσεως(;) προπαγανδίζουν διαρκώς την τουρκική απειλή, που επιβουλεύεται την Εθνική μας κυριαρχία, αλλά η αλήθεια (όπως πάντα) είναι εντελώς διαφορετική.
Ωστόσο, κανείς δεν αντιλέγει πως οι βάρβαροι και απολίτιστοι γείτονές μας ορέγονται μια ακόμα καταπάτηση και λεηλασία των Ελληνικών εδαφών, είτε στο Αιγαίο ή στην Θράκη. Μόνο που αυτό δεν είναι αποτέλεσμα του πολιτικού σχεδιασμού τους, ούτε της έξυπνης πολεμικής στρατηγικής τους. Είναι κομμάτι ενός ευρύτερου σχεδίου, που υπαγορεύεται και παρακολουθείται στενά από τους Δυτικούς.

Οι Τούρκοι μπορεί να είναι αφερέγγυοι, ωστόσο είναι εύκολα κατευθυνόμενοι. Όπως έγινε στην καταστροφή της Μικράς Ασίας, έτσι και τώρα οι όποιες κινήσεις γίνονται από την πλευρά των Τούρκων είναι υποκινούμενες από την Δύση.
Δυστυχώς, στο ίδιο παιχνίδι παίζουν και οι Έλληνες(;) πολιτικάντηδες, που έχουν αποδεχθεί όλες τις γεωπολιτικές αλλαγές που σχεδιάζει να επιβάλλει η Δύση ιδιαίτερα στην περιοχή των Βαλκανίων. Μπροστά στους Δυτικούς οι πολιτικάντηδες στέκονται προσοχή και ψελλίζουν με αχνή τρεμάμενη φωνή «yes sir» σε ό,τι και να τους ειπωθεί, ενώ στο εσωτερικό της Χώρας εμφανίζονται ως αγέρωχοι υπερασπιστές της Πατρίδος μας.

Το πόσο στημένο είναι το παιχνίδι (και) της εξωτερικής πολιτικής γίνεται αντιληπτό ακόμα και από ανθρώπους που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα κοινά, αλλά διατηρούν την σκέψη τους ανεπηρέαστη από την Δυτική προπαγάνδα. Είναι δυνατόν να μη σχολιασθεί αρνητικά η επιεικώς φαιδρή δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που γελοιοποίησε την Ιστορία μας επαναλαμβάνοντας χωρίς να εννοεί την ηρωική φράση των Προγόνων μας, που είπαν και εννοούσαν το «μολών λαβέ»; Ο άνθρωπος που έμεινε κυριολεκτικά στήλη άλατος και φοβισμένος χωρίς να πει έστω έναν λόγο στον τραμπούκο που χαστούκισε μπροστά του μία αναιδή, ωστόσο γυναίκα, σε τηλεοπτική εκπομπή, θέλει να μας πείσει πως έχει το ανάστημα που απαιτείται για να σταθεί απέναντι σε μία πραγματική τουρκική απειλή; Δεν πείθει κανέναν, παρά μόνο αυτούς που ταΐζουν τον εγκέφαλό τους με τα σκουπίδια που τους σερβίρουν οι μισθοφόροι των Μέσων Ενημερώσεως(;)

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που έχει εγκατασταθεί στην Πατρίδα μας, έχει συμφωνήσει μέχρι και στην αλλαγή των συνόρων της Πατρίδος μας. Δεν είναι υπερβολή του γράφοντος, αλλά γεγονός που θα δούμε σύντομα να υλοποιείται εάν δεν υπάρξει παρέμβαση του Θεού.

Θα επαναλάβουμε για ακόμα μία φορά πως δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να αδιαφορούμε στα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν και αλίμονο μας εάν μας βρουν κοιμισμένους ή αδιάφορους. Η Ελλάδα μας κινδυνεύει ακόμα μία φορά εξαιτίας της προδοτικής στάσης των πολιτικών της με συρρίκνωση ή και αφανισμό!

voloudakis.blogspot.gr