Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άστεγου άντρα που έσωσε δεκάδες τραυματισμένα παιδιά...

Ο 35χρονος Στίβεν Τζόουνς είναι άστεγος.  Βρισκόταν έξω από το Manchester Arena, την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης μαζί με ένα φίλο του που ζητιάνευε στον συναυλιακό χώρο.  


"Στην αρχή άκουσα κάτι σαν ένα πολύ δυνατό κρότο και σκέφτηκα ότι μάλλον πρόκειται για πυροτεχνήματα, λέει ο Τζόουνς στο  Itv news. Στη συνέχεια άκουσα μία μεγάλη έκρηξη, ένιωσα το ωστικό κύμα και τότε όλοι άρχισαν να φωνάζουν και να τρέχουν.

 Εγώ και ο φίλος μου σηκωθήκαμε αμέσως και τρέξαμε για να φύγουμε. Μόλις όμως συνειδητοποιήσαμε τι συνέβη επιστρέψαμε και είδαμε γυναίκες και παιδιά να βγαίνουν από το στάδιο με αίματα".

"Αναγκάστηκα να τραβήξω νύχια και κομμάτια γυαλιά από τα μπράτσα παιδιών  και από το πρόσωπο τους "  λέει ο Τζόουνς σοκάροντας. "Σκουπίσαμε το αίμα από το πρόσωπο ενός παιδιού. 

Ένα κορίτσι ήταν γεμάτο αίμα ενώ η μητέρα της φώναζε. Τελικά κάποιος έβγαλε το μπλουζάκι της κοπέλας και είδαμε ότι δεν αιμορραγούσε η ίδια αλλά ήταν το αίμα κάποιου άλλου". 

 "Επειδή είμαι άστεγος δεν σημαίνει ότι δεν έχω καρδιά" καταλήγει. 

enallaktikos.gr
Με πληροφορίες από itv.com/news
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.