Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Η ελευθερία δεν χορηγείται ως επίδομα...


του Γιάννη Αθανασιάδη. HOMO EPIDOMATICUS.
 
Μια νέα ιστορική περίοδος που το πρωτοπόρο Ελληνικό dna, αλλάζει την εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους, έχει ήδη ξημερώσει.

Από το τέλος του 20ου αιώνα μέχρι τις μέρες μας, βαθμηδόν και με αξιοθαύμαστη εξάπλωση στον Γεωγραφικό χώρο που ζει το συγκεκριμένο ανθρώπινο είδος, συντελείται μια "Μοναδική" σε εύρος εξέλιξη, στα κοινωνικα χαρακτηριστικά,του ανθρώπου.

Ξεπεράστηκε κάθε απαρχαιωμένο μοντέλο παραγωγικής ανάπτυξης, κάθε οπισθοδρομική λογική κοινωνιών που ζουν από τους "καρπούς" της μέχρι τώρα παραγωγικής διαδικασίας.

Ο Ελληνας δεν χρειάζεται πλέον να παράγει!!!

Η περιούσια αυτή φυλή μετεξέλιξε τον homo sapiens, μεταλλάσσοντας τον στο νέο πρωτοπόρο, ένδοξο είδος του homo epidomaticus, το οποίο μέλλει να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Ναι αδέρφια από αυτήν την γωνιά του πλανήτη ξεκινάει το ΝΕΟ και πάλι!

Μετά την πολιτική, τις επιστήμες και τους φιλόσοφους, έμελλε σε αυτόν το λαό να αναδείξει στην ανθρωπότητα, τους "επιδοματίες"!

Ένας λαός, που έχει αναπτύξει κάθε αποχρώσα έκφανση επιδοματικής διαβίωσης.

Κοινωνικά, αγροτικά, εκπαιδευτικά και δεκάδες άλλα είδη επιδομάτων.

Επιδόματα φτώχειας, εργασία που το μόνο που παράγει ειναι η απορρόφηση επιδόματος!

Κατακτήσαμε το κορυφαίο επίπεδο της ... επιδοματικής  λειτουργίας  του εγκεφάλου!

Αυτός ειναι ο υπέροχος πρωτοπόρος λαός των επιδοματιών.

Μόνο που ... η ελευθεριά δεν χορηγείται ως επίδομα...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.