Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Τρισδιάστατη ξενάγηση στο παλάτι της Κνωσού. (βίντεο)...

Έτσι ήταν παλάτι της Κνωσού στα χρόνια της ακμής του Μινωικού πολιτισμού. Επίκαιρη τρισδιάστατη ξενάγηση. Ζητούν την ένταξη στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCΟ...Την ένταξη του Μινωικού πολιτισμού και της Σπιναλόγκα στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, ζήτησαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στην Κρήτη. 

Η προοπτική αυτή συζητήθηκε στο πλαίσιο διεθνούς συνάντησης που έγινε στην Κρήτη με τη συμμετοχή 35 συνέδρων από 18 χώρες από την Ασία, Ευρώπη, Αφρική, τη Βόρεια και Νότια Αμερική. 

Η συνεδρίαση της επιτροπής έγινε υπό την προεδρία της γ.γ του υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Βλαζάκη και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO με επικεφαλής την πρόεδρο Μαρία-Αικατερίνη Τζιτζικώστα. 

Το τρισδιάστατο βίντεο, το οποίο αναπαριστά τη ζωή στο παλάτι της Κνωσού στα χρόνια της ακμής του Μινωικού πολιτισμού αποκτά ιδιαίτερη αξία μετά από αυτήν συνάντηση....
 mixanitouxronou

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.