Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Αφιέρωμα στους ευρωλιγούρηδες. Ένα γράφημα, όλη η αλήθεια...

Το γράφημα δείχνει την εξέλιξη της βιομηχανικής παραγωγής της Ελλάδας απ' όταν μπήκαμε στην ευρωζώνη μέχρι το 2013. Ο δείκτης για την Ελλάδα είναι συνεχώς πτωτικός απ' το 2008. Αντίθετα για την Γερμανία, ειδικότερα μετά το 2009 είναι εντυπωσιακά ανοδικός.

Σε χαμηλότερα επίπεδα είναι και ο δείκτης για Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία  . Είναι εύλογο το συμπέρασμα ότι η μόνη χώρα της ευρωζώνης που βγήκε κερδισμένη στα χρόνια της κρίσης, τουλάχιστον στον βιομηχανικό τομέα, είναι η Γερμανία.

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

3 σχόλια :

 1. Βάρα Προσοχή και Σκάσε !

  ΡΕΕΕ!!! Δεν συμφέρει να ... αναλύσεις τα δηλωμένα του Μεχμέτη για την Γερμανία! Πήρε άδεια για ΔΗΛΏΣΕΙΣ η "Ελληνική" Κυβέρνηση των Ξένων ; Η Αποικιοκρατούμενη Χώρα/Μαχαλάς ξεγήμνωτη στο μεγαλείο της ! Σε όλους τους χωρευταράδες και τραγουδιστάδες αφιερώνο το τραγούδι "Εγώ καλά σου τα έλεγα και τα άκουγες παράλογα..."! Σήκω τώρα λυγερό ... κορμάρα και χόρεψε !!! Φιλάκια .. Μάτσα Μούτσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΕΜΑ: ΘΥΜΙΖΟΥΜΑΙ

  05/03/2017 Αλβανία: Αντιδράσεις από την εξαφάνιση 1.300 κοντέινερ με επικίνδυνα απόβλητα
  Συνεχίζονται στην Αλβανία οι αντιδράσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα 1.300 κοντέινερ με επικίνδυνα απόβλητα που εισήλθαν στο αλβανικό έδαφος από την Ιταλία και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

  ΘΥΜΙΖΟΥΜΑΙ: Ιεραρχικά:Το Κόσοβο Τα Σκόπια στα πλαίσια της "Μεγάλης Αλβανίας" ΈΧΟΥΝ προγραμματιστή ΣΑΝ ΑΠΟΘΉΚΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ/ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΑΠΟΒΛΉΤΩΝ ΕΔΏ και σχεδόν ... 25 χρόνια!!! Γιαυτό τα κάναν ... Κράτοι !!! Στην ΊΔΙΟ ΆΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ (β.λ. Σκουριές!!!)

  Αλλά Εσείς που να πάρετε χαμπάρι ! Σας ρίξανε στο ψέμα ότι η Ελλάδα έχει χρέος!!! Και Εσείς ψάχνεται της γωνίες στον... Κύκλο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 'Συμφέρει" Δεν "Συμφέρει" ! Σαυτό το Λούκι του Στρουθοκαμιλισμού μπήκαμε όλοι ! Το ότι το Κόσοβο κ. Σκόπια δημιουργήθεικαν για Αποθήκες ιδιαίτερα Ατομικών/Πυρηνικών Αποβλήτων ΕΙΝΑΙ de Facto! Και υπάρχει λόγος γιαυτό (Asche II)! Το ότι δεν μιλάμε κανείς για τον Ελληνισμό στην Βόρεια Ήπειρο... μάλλον δεν Συμφέρει ! Διότι έτσι θα ξεσκεπαστεί η Υπόδουλη Υποτακτική Αποικιοκατούμενη "Ελληνική" Πολιτεία των Αγγλοαμερικανών! Άλλωστε γιατί αποχώρησε ο Ελληνικός Στρατός από την Β. Ήπειρο; και ιδιαίτερα γιατί ΔΕΝ ΜΙΛΆ η Ε.Ε. για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου;Ααααα! Το ... ξέχασα η Ελλάδα έχει ... Χρέος ο Ελληνικός Λαός είναι τεμπέλης και ... καταχρεωμένος- Χρωστά! Έτσι Σάς είπαν και το χάψατε! Εντέλει το μόνο που δεν Συμφέρει στην Χώρα Μας ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.