Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Καραϊσκάκης προς Κιουταχή...


Του Κώστα Γιαννιώτη Αλέξη…
Ρίξε μια ματιά εδώ, να δεις πώς «διαπραγματεύονταν» κάποτε οι άντρες αυτού του τόπου! Άντρες, όμως, που διέθεταν… «κότσια»! Όχι αντράκια γιαλαντζί και του μπαλκονιού!

 

Που δεν πάλευαν για την παραμονή του έθνους στο… «σκληρό πυρήνα» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όπως κάνεις εσύ -και όλοι σας- σήμερα, που παλεύετε για… «την παραμονή της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης».

Που δεν πάλευαν για τη σωτηρία του νομίσματος του μεγάλου σουλτάνου (το γρόσι), όπως παλεύεις εσύ -κι όλοι σας- σήμερα για τη σωτηρία του ΕΥΡΩ.

Οι ΑΝΤΡΕΣ αυτοί πάλευαν για τη σωτηρία του έθνους και του αφανιζόμενου λαού της πατρίδας μας! Τις «χρεοκοπίες» και τις «απειλές» του σουλτάνου και των τότε Ευρωπαίων τις είχαν γραμμένες στον... «μπούτζον» τους!

Αν δεν το έκαναν αυτό τότε, σήμερα εσύ όχι μόνο δεν θα ήσουν πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά ούτε καν Έλληνας υπήκοος! Θα ήσουν -ακόμα- Τούρκος υπήκοος, και -ποιος ξέρει- ίσως και γραμματέας σε κανένα υπουργείο του Ερντογάν!
Βολεμένος πάλι, αλλά… Τούρκος!

Αγρεύων εξ Αγριάς

dromosanoixtos.gr

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

2 σχόλια :

 1. ΘΕΜΑ: Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (που η δολοφονία του έγινε από "Ελληνικό" χέρι!)!


  Ξεχώριζε όμως και για το πλούσιο (ΑρχαιοΕλληνικό) υβρεολόγιό του. Το 1823, έστειλε την εξής απάντηση στον Μαχμούτ Πασά (Σαν να λέμε σήμερα τους ντόπιους Λακέδες των Αποικιοκρατών): «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί (Μνημόνιο κ. Αξιολογίσεις), λέγεις να προσκυνήσω (Να πληρώσουν οι Ελληνες). Κι εγώ, πασά (ΛακεΠρωθυπουργε) μου, ρώτησα τον Πούτζον (Πέος) μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω (Να ΜΗΝ πληρώσουν οι Ελληνες) κι αν έρθεις κατ' επάνω μου (Με ΜΑΤ/ΜΕΑ κ. μισθοφόρους), ευθύς (σωστά) θα πολεμήσω (Θα Σας γά...σω!)».

  Αυτή ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 21! ΣΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΑΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΕΜΑ: Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (που η δολοφονία του έγινε από "Ελληνικό" χέρι!)!


  Ξεχώριζε όμως και για το πλούσιο (ΑρχαιοΕλληνικό) υβρεολόγιό του. Το 1823, έστειλε την εξής απάντηση στον Μαχμούτ Πασά (Σαν να λέμε σήμερα τους ντόπιους Λακέδες των Αποικιοκρατών): «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί (Μνημόνιο κ. Αξιολογίσεις), λέγεις να προσκυνήσω (Να πληρώσουν οι Ελληνες). Κι εγώ, πασά (ΛακεΠρωθυπουργε) μου, ρώτησα τον Πούτζον (Πέος) μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω (Να ΜΗΝ πληρώσουν οι Ελληνες) κι αν έρθεις κατ' επάνω μου (Με ΜΑΤ/ΜΕΑ κ. μισθοφόρους), ευθύς (σωστά) θα πολεμήσω (Θα Σας γά...σω!».

  Αυτοί ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 21! ΣΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΑΕΙ!!!

  Υ.Γ. ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ! Γειά Σου ΡΕ Ταμπουριώτη, Γειά Σου ΡΕ Κερατσίνι! Γειά Σου Στρατηγικέ Μου! Σε φάγανε μπαμπέσικα οι Αγγλολακέδες! Περιμένουμε ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙΣ ΌΛΟΥΣ- ΜΑ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.