Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Γυναίκες μην επιδιώκετε να είστε πολύ όμορφες. Δείτε γιατί...

Απίστευτο: Την απέλυσαν επειδή ήταν... πολύ όμορφη! Είναι κακό και σεξιστικό, αλλά, δυστυχώς, παραμένει μια πραγματικότητα: η εμφάνιση μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για μια γυναίκα, ιδίως σε επαγγέλματα όπως η τηλεόραση.

 
Γι’ αυτό και αποτελεί είδηση ότι μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι απολύθηκε από τη δουλειά της σε μια εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων στο Λονδίνο με το αιτιολογικό ότι ήταν… πολύ όμορφη.
Η Έμμα Χαλς δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι απολύθηκε από την εταιρεία που εργαζόταν μόλις πέντε λεπτά αφότου είχε αρχίσει να δουλεύει με το αιτιολογικό ότι «θα έπρεπε να βρίσκεται στην πασαρέλα»!
 
Η νεαρή γυναίκα τόνισε ότι πέραν του κραγιόν που φορούσε, η εμφάνισή της ήταν απολύτως σεμνή -ήταν ντυμένη με μπλούζα και παντελόνι- και σημείωσε ότι ένα από τα στελέχη της εταιρείας της… ζήτησε να βγουν για ποτό.
Η εταιρεία, από την πλευρά της, έστειλε σπίτι του τον… ερωτιάρη μάνατζερ, ωστόσο, η γυναίκα παραμένει έκπληκτη από τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε. Τι να πει κανείς…
 
topontiki.gr

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.