Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Αυτή σίγουρα θα είναι καλύτερη κυβέρνηση, συμφωνείτε;

Το να προτείνει κάποιος αλλαγή της σημερινής κυβέρνησης είναι δύσκολο, ελπίζω την πρότασή μου να γίνει δεκτή. Φυσικά αυτό θα το κρίνουν άλλοι, εγώ πάντως κάνω την
πρότασή μου για μερικά άτομα που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν εν μέρει την αυριανή μας κυβέρνηση.

Πρώτος στην λίστα και προτεινόμενος για πρωθυπουργός είναι ο συμπαθής κατά τα άλλα Δημοσθένης Βεργής. Για να αναλάβει το δύσκολο έργο πρέπει άμεσα να αποφυλακιστεί.


Για υπουργό παιδείας προτείνω την γνωστή μας Πέπυ Τσεσμελή. Μεγάλωσε και σοβάρεψε πλέον, έχει όλα τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα.


Για το υπουργείο πολιτισμού προτείνω τον συμπαθέστατο χορευτή του τρελού ζεϊμπέκικου. Άλλωστε η κουλτούρα των νεοελλήνων αρχίζει και τελειώνει στο ζεϊμπέκικο.

Το υπουργείο εξωτερικών πρέπει να το πάρει δικαιωματικά ο "αγάπη μόνο". Σίγουρα θα βοηθήσει στην επίλυση των διαφορών μας με τις γειτονικές χώρες αλλά και στο άμεσο σταμάτημα των πολέμων στον κόσμο.

Επειδή όλο αυτό θα σας φανεί αστείο, σκεφτείτε το τι είδους κυβερνήσεις είχαμε τα τελευταία χρόνια και ίσως αλλάξετε γνώμη.

Φιλικά Κλεισθένης...

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 komentar:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.