Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Λονδίνο: Αναρχικοί δίνουν σε άστεγους κτίριο Ρώσου ολιγάρχη...


Η οργάνωση Αυτόνομο Έθνος Αναρχικών Ελευθεριακών (ANAL) φιλοξενεί 25 αστέγους σε εγκαταλελειμμένο κτίριο του κεντρικού Λονδίνου το οποίο είχε αγοράσει ο Ρώσος ολιγάρχης Αντρέι Γκοντσαρέκο, έναντι 15 εκατομμυρίων
στερλινών (17.6 εκατομμύρια ευρώ).

«Είναι εγκληματικό να υπάρχουν τόσοι άστεγοι και τόσα εγκαταλελειμμένα κτίρια» δήλωσε ένας από τους καταληψίες, που εισήλθαν στο κτίριο από ένα σπασμένο παράθυρο.

Στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα αποδεικνύουν ότι ο αριθμός των αστέγων στο Λονδίνο αυξήθηκε κατά 16% τον τελευταίο χρόνο φτάνοντας τα 4.000 άτομα.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης τουλάχιστον 200.000 σπίτια έχουν μείνει ακατοίκητα για περισσότερο από έξι μήνες.

Οι καταληψίες προετοιμάζουν προβολές και άλλες δραστηριότητες για τους άστεγους.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το παλάτι του Μπάκινχαμ είχε πρόσφατα εκδώσει άδεια για την κατασκευή πισίνας.


 info-war.gr

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 komentar:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.