Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

«Κανένα παιδί στα χέρια της αντιτρομοκρατικής!»...


Σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία καταγγέλλει ότι «το παιδί έχει στερηθεί κάθε επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. 

Οι δικαστικές αρχές αρνούνται να το παραδώσουν στους στενούς συγγενείς της μητέρας του και με πρόσχημα το βέλτιστο συμφέρον του, απειλούν να το βάλουν σε ίδρυμα».

«Η επιλογή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να πραγματοποιήσει την επιχείρηση σύλληψης σε χρόνο και τόπο κατά τον οποίο το παιδί ήταν παρόν, δείχνει πόσο χαμηλά είναι στις προτεραιότητες του κράτους η προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας του, αναφέρεται.
Ο περαιτέρω εγκλεισμός του 6χρονου αγοριού -που έχει γεννηθεί και έχει ζήσει τον πρώτο και πλέον χρόνο της ζωής του στη φυλακή- μόνο ως έκτιση μιας άγραφης ποινής των τρομονόμων μπορεί να ερμηνευτεί.
Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων καταλήγει σημειώνοντας ότι «στέκεται στο πλευρό των απεργών πείνας και δίψας Π. Ρούπα και Ν. Μαζιώτη και στηρίζει το αίτημά τους να δοθεί το παιδί στην οικογένεια της μητέρας του».

efsyn.gr

Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.