Tώρα Αλέξη είναι η ευκαιρία...

Σχόλιο του Κλεισθένη: Το κείμενο είναι του Γιώργου Κουρή, γνωστού και μη εξαιρεταίου. Το ανάρτησα γιατί λέει μερικές αλήθειες. Φυσικά το υμνολόγιό του για τον Τσίπρα είναι υπερβολικό και δεν πείθει...

Για να πάρεις και να πάρουμε εκδίκηση για όλες τις ατιμίες
που είχαν διαπράξει οι Γερμανοί σε βάρος σου και σε βάρος μας

ΑΛΕΞΗ, μολονότι προσωπικά μας έχεις πολύ στενοχωρήσει, γιατί επί 2 χρόνια δεν πίστευες τις καταγγελίες του Γιώργου Κουρή, που σου έλεγε και σου έγραφε προσκομίζοντάς σου έγγραφα και ντοκουμέντα, ότι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ κρατικοί υπάλληλοι, φαύλοι τραπεζίτες και εγκάθετοι των 2 τέως μεγάλων κομμάτων, επί 36 ολόκληρα χρόνια – μια ολόκληρη ζωή – ΛΗΣΤΕΥΑΝ τις εταιρείες του εκδότη μας και προσπαθούσαν με ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηνύσεις και δίκες να τον εξοντώσουν, γεγονός που επιβεβαίωσαν οι πρόσφατες ΔΥΟ ιστορικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι υπ΄ αριθμ. 1314/2016 και 1483/2016 και οι 4 επίσης ιστορικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου της υπ΄ αριθμ. 65/2003, 570/2004, 2149/2004 και 1743/2007 και μολονότι η πρώτη είχε εκδοθεί μάλιστα από το 2003, εδώ δηλαδή και ΔΕΚΑΤΡΙΑ χρόνια και κανενός δεν ίδρωσε το αυτί – μέσα δε στην παραζάλη μας, έχουμε ξεχάσει να σας αναφέρουμε ότι υπάρχει και η υπ΄ αριθμ. 673/2002 (συνεδρίαση 4-12-2002) απόφαση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που και αυτό μας ΔΙΚΑΙΩΝΕ – θέλουμε να σου πούμε ότι εμείς ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, πρώτον γιατί σε πιστεύουμε, ξέρουμε ότι είσαι ικανός και χαρισματικός άνθρωπος και δεύτερον και να… θέλαμε να σε εγκαταλείψουμε, δεν υπάρχει κανένας άλλος πολιτικός – τουλάχιστον μέχρι σήμερα – που να είναι καλλίτερός σου. 

Όλους τους άλλους, όλοι οι Έλληνες τους έχουν γνωρίσει τους έχουμε δοκιμάσει και τους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά…

ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να σε ΧΑΣΟΥΜΕ, σε καλούμε ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ με τους απατεώνες τοκογλύφους δανειστές και να σταματήσει να λες συνεχώς ναι στους Γερμανούς…

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να καταλαβαίνεις, Αγαπητέ Αλέξη και σίγουρα θα ξέρεις ότι η υπομονή του λαού ΕΧΕΙ πλέον ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ και αν γινόταν σήμερα εκλογές, σίγουρα θα παθαίναμε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… 
Ο κόσμος πραγματικά είναι ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ μαζί σου – άδικα πιστεύουμε, αφού για την κατάσταση που περνάμε, εσύ φταις, μόνο για τα… ψεματάκια που μας είπες από την Θεσσαλονίκη, άλλοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες, τα 2 παλιά τέως μεγάλα κόμματα, που μας έφεραν στη δυστυχία που ζούμε, με την ανικανότητά τους, τις σπατάλες τους και τις κλεψιές τους.

ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να φύγεις ή να σε διώξουν από Πρωθυπουργό, γιατί είμαστε σίγουροι, ότι παρά τα λάθη σου και τα λάθη ορισμένων συνεργατών σου – που άφησαν ολόκληρη κυβέρνηση, χωρίς φιλική της φωνή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλοι οι Νταβατζήδες, οι οποίοι αντί να τους έχετε εξαφανίσει ζουν, βασιλεύουν και… κυβερνάνε, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ αμέσως στάση απέναντι στους αδίστακτους και αχόρταγους δανειστές.

ΜΕΤΑ μάλιστα την έξοδο της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση που, αντί να βουλιάξει όπως περίμεναν οι Γερμανοί, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ και οδηγείται στην καταστροφή η Ευρώπη των Γερμανών, ενώ η οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας πάει μια χαρά, μαζί με το προχθεσινό δημοψήφισμα στην Ιταλία που με επικεφαλής ένα… ΘΕΑΤΡΙΝΟ, το 60% των Ιταλών, ΨΗΦΙΣΕ εναντίον της λιτότητας και της Γερμανικής κυριαρχίας, σε ΚΑΛΟΥΜΕ να πάρεις τα εξής μέτρα:

1)Να μην κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω στις ΑΤΙΜΙΕΣ του Σόιμπλε – που έχει πλέον εξευτελιστεί και έχει γίνει γραφικός σε όλο τον κόσμο – για την επιβολή νέων σκληρών μέτρων σε βάρος μας.

ΔΕΝ πρέπει πλέον να πάρεις από τους κατεστραμμένους οικονομικά Έλληνες πολίτες ούτε ένα ευρώ, για να το δώσεις να το φάνε οι διεθνείς απατεώνες τοκογλύφοι, αρκετοί μας έχουν φάει μέχρι τώρα…

2)ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το παράνομο, επαχθές και άκρως τοκογλυφικό χρέος. Αυτές τις «εξυπνάδες» που λέγαμε μέχρι χθες, να μας μειώσουν «λίγο» το χρέος και να μας δώσουν και καμία μικρή παράταση, μπορεί να τις κουβεντιάζαμε τότε που ήμασταν στριμωγμένοι… 
Τώρα, μετά την αποχώρηση της Αγγλίας και το δημοψήφισμα της Ιταλίας, αυτοί οι κατακτητές μας Γερμανοί είναι οι στριμωγμένοι και ήρθε η ώρα Αλέξη, να τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ…

3)ΠΡΕΠΕΙ επίσης να μας ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ όσα χρήματα μας έχουν αρπάξει τα τελευταία 7 χρόνια για να τα βάλουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

4)Πρέπει να συγκαλέσεις τη Βουλή και ΝΑ… ΞΕΨΗΦΙΣΕΙΣ τον επονείδιστο νόμο που όλα τα κόμματα ψηφίσατε, ότι για 100 χρόνια, θα είμαστε σκλάβοι στους Γερμανούς και θα μπορούν να πουλάνε τη Δημόσια και Ιδιωτική περιουσίας μας, οπότε και με όποια τιμή θέλουν και,

5)Να μας ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ οι Γερμανοί τις ζημιές που προξένησαν στη χώρα μας το 1943 – 44 και να μας δώσουν πίσω τα λεφτά και το χρυσό που μας άρπαξαν από την Τράπεζα της Ελλάδος εγκαταλείποντας τη χώρα.

ΖΗΤΑ τους όλα αυτά, τα απολύτως ΔΙΚΑΙΑ πράγματα, και αν οι Γερμανοί τα αρνηθούν, γύρνα πίσω και κάνε ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ζητώντας από τον Ελληνικό λαό, καθαρά και ξάστερα, να αποφασίσει, αν θέλει να παραμείνει ΔΟΥΛΟΣ των Γερμανών και του ευρώ για τα επόμενα 100 χρόνια, ή αν θέλει να επιστρέψουμε πίσω στο εθνικό μας νόμισμα και να διώξουμε τους θρασύτατους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ της χώρας.

ΠΡΟΧΩΡΑ Αλέξη ήρθε η ώρα να πάρεις και εσύ και ο λαός μας, ΕΚΔΙΚΗΣΗ για όλα τα δεινά που έχουμε περάσει τα τελευταία 7 χρόνια.

ΜΗΝ δειλιάζεις Αλέξη. Μην περιμένεις να σε διώξουν οι Γερμανοί και να σε πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα όπως πέταξαν τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά, τον Ολάντ και τον Ρέντσι.

ΠΑΜΕ να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε για 5-10 μήνες αλλά στο τέλος θα γίνουμε μια ελεύθερη και δυνατή χώρα.

ΟΣΟ για τους «κινδύνους» που μας λένε μερικοί, ότι μπορεί να έχουμε από την Τουρκία, όλοι αυτοί που διαδίδουν τέτοιες ανοησίες είναι ή ΔΕΙΛΟΙ ή… άθελά τους γίνονται… νταβατζήδες των Τούρκων!

ΜΕ τόσα προβλήματα που έχει η Τουρκία, με τους Κούρδους που ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ να κάνουν τη ΜΙΣΗ Τουρκία, Κουρδικό κράτος, που να τολμήσουν να κάνουν κατά εδώ, οι «μεμέτηδες» αλλά και να κάνουν, καμιά τέτοια ανοησία, θα τους… ΠΝΙΞΟΥΜΕ στο Αιγαίο…
«Κ»
 
Αρθρογράφος


Αν βρήκατε το θέμα ενδιαφέρον , κοινοποιείστε το, διαδώστε το...