Κάθε απεξάρτηση είναι νίκη της κοινωνίας.[εικόνες]...

4 χρόνια καθαρή -Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας 24χρονης, πρώην εθισμένης. Μια 26χρονη κοπέλα θέλησε να μοιραστεί στα social media
την αλλαγή στη ζωή της από την ημέρα που σταμάτησε να κάνει χρήση ηρωίνης και ναρκωτικών ουσιών, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους.
4 χρόνια καθαρή -Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας 24χρονης, πρώην εθισμένης [εικόνες]
Η Ντέγια Χαλ από την Αριζόνα έκανε χρήση ναρκωτικών από τα εφηβικά της χρόνια και δεν άργησε να πέσει στα «δίχτυα» της ηρωίνης.
Στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και όπως η ίδια δήλωσε, ήταν η μέρα που παραδόθηκε στο Θεό.
Εκτοτε, μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, πάλεψε με τους δαίμονες και κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να απεξαρτηθεί πλήρως από τα ναρκωτικά.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει τις φωτογραφίες με το πριν και το μετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στέλνοντας ουσιαστικά ένα μήνυμα ελπίδας σε όλα τα νέα παιδιά.
«Οταν έκανα χρήση ναρκωτικών ένιωθα σέξι. Ξεκίνησα σε ηλικία 17 ετών με χάπια. Επαιρνα έως και έξι τη μέρα. Είχα αρχίσει να απομακρύνομαι από την οικογένειά μου και όλα έγιναν χειρότερα όταν ο φίλος ενός φίλου μου με έπεισε να δοκιμάσω ηρωίνη», τόνισε μιλώντας στην Daily Mail.

Οπως εξηγεί η ίδια, είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει 43 κιλά αλλά να θεωρεί τον εαυτό της σέξι στην παραίσθηση που της δημιουργούσε η ηρωίνη. Την ημέρα που συνελήφθη, προσπαθούσε να πουλήσει ναρκωτικά για να εξασφαλίσει τη δόση της. Ηταν η μέρα που όπως είπε η ίδια άλλαξε η ζωή της.

Πλέον είναι λαμπερή και όμορφη, έχει μια κόρη 18 μηνών και τελειώνει τις σπουδές της, σε μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη ζωής από αυτήν στην οποία βάδιζε τέσσερα χρόνια πριν.

 
 iefimerida

Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", διαδώστε τις αναρτήσεις...