Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε το σκαλιστό αριστούργημα σε κορμό δέντρου...

Πόσο καιρό χρειάζεται για να χαράξει κάποιος ένα αριστούργημα σε έναν κορμό δέντρου;

Ένας Κινέζος γλύπτης σκάλιζε για τέσσερα χρόνια ένα εκπληκτικό αριστούργημα σε ένα κορμό δέντρου, και

>το αποτέλεσμα εξέπληξε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Από ένας μακρύς κορμός δέντρου είναι τώρα ένα διάσημο έργο ξυλογλυπτικής που έχει πάρει μια θέση στο βιβλίο γκίνες.


Για αιώνες, η Κίνα έχει μια παράδοση στην δημιουργία έργων τέχνης από ακατέργαστο ξύλο. 


Αυτά τα γλυπτά βοηθούν στην ανάδειξη του ιστορικού πολιτισμού της. Η παράδοση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με το αριστούργημα του Zheng Chunhui.

longest_wooden_carving_masterpiece_2
Το γλυπτό αυτό με το όνομα “Along The River During the Quinming Festival,” είναι ένα αντίγραφο ενός διάσημου έργου τέχνης από τη δυναστεία των Σονγκ. Το έργο αυτό βρίσκεται στο Μουσείο του Παλατιού στο Πεκίνο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν αυτό το λαμπρό έργο.

longest_wooden_carving_masterpiece_3
Το τελικό σκάλισμα είναι πάνω από 12 μέτρα και περιλαμβάνει λεπτομερή γλυπτά που απεικονίζουν την καθημερινή ζωή στην αρχαία Κίνα.

longest_wooden_carving_masterpiece_4
">Περιλαμβάνει επίσης κτίρια, γέφυρες, και σκάφη, τα οποία βοηθούν στην απεικόνιση της αρχαίας ζωγραφική με λεπτομερές 3D αποτέλεσμα.

longest_wooden_carving_masterpiece_5
Πάνω από 550 κάτοικοι του χωριού ήταν σκαλισμένοι στο αριστούργημα.

longest_wooden_carving_masterpiece_6
Όπως θαυμάζουμε την εκπληκτικά περίπλοκη δουλειά, είναι δύσκολο να φανταστούμε πώς κάτι τόσο εκθαμβωτικό θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια.

longest_wooden_carving_masterpiece_7
Με εξαιρετική υπομονή και σκληρή δουλειά, ο Chunhui ολοκλήρωσε ένα από τα πιο θαυμάσια ξυλόγλυπτα που έχει δει ποτέ ο κόσμος.διαφορετικό

Το διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth

Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.