>

"Έρως ανίκατε μάχαν", ή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά...Γερμανικό δικαστήριο επέτρεψε σε 15χρονη να έχει σεξουαλική σχέση με τον 47χρονο θείο της.
Δικαστήριο στη Γερμανία αποφάσισε ότι οι γονείς 15χρονης
δεν μπορούν να την αποτρέψουν από το να έχει σεξουαλική σχέση με τον 47χρονο θείο της, με τον οποίο έχει συγγένεια εξ αγχιστείας...
Το κορίτσι, το οποίο για την προστασία της κατονομάστηκε ως Ζοζεφίν, μπήκε στα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων όταν πριν ένα χρόνο, στην ηλικία των 14 ετών, το έσκασε στην Γαλλία με τον θείο της. Όταν οι αρχές εντόπισαν το ζευγάρι στη Νότια Γαλλία, η 14χρονη δήλωσε στην αστυνομία πως ήταν εκεί με τη θέλησή της.
Όπως και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η ηλικία της σεξουαλικής συναίνεσης στη Γερμανία είναι τα 14.
Οι γονείς της προσέφυγαν στο δικαστήριο, προσπαθώντας να την εμποδίσουν να επικοινωνεί μαζί του, υποστηρίζοντας πως ότι η σχέση θέτει σε κίνδυνο την ευημερία της.
Ωστόσο,  η 15χρονη κέρδισε την υπόθεση, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι είναι πάνω από τα 14, οπότε πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες της. 
Ωστόσο, οι δικαστές υπογράμμισαν πως σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουν ή ενθαρρύνουν τη σχέση μεταξύ της 15χρονης και του 47χρονου.

με πληροφορίες από 
www.telegraph.co.uk

Related Posts