Ζουράρις, υφυπουργός παιδείας ! Έλεος...



Μας έπρηξαν τα μέζεα για να μας πουν τελικά,ότι ο Ζουράρις έγινε υφυπουργός Παιδείας!
Γραφικότατος ομως ων, μας αποζημίωσε επί τόπου !
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ο Ζουράρης, αφού  αντί για όρκο εσφαξε  έναν κόκορα στην αυλή του Μαξίμου και «διάβασε»   τα εντόσθια δοξάζοντας τον Δία , έβγαλε  τη πρώτη του εγκύκλιο σε Γραμμική Β’ …
και από Δευτέρα στα Γυμνάσια μπαίνουν 3 ώρες υποχρεωτικής παρακολούθησης Γραμμικής Β.

Είναι νομίζετε τυχαίο  που την ίδια μέρα που μπήκε ο Ζουράρις υφυπουργός Παιδείας, το facebook το γύρισε στα αρχαία ελληνικά;
Ζουράρις υφυπουργός Παιδείας – Ναι. Υπάρχει θεός!
(του γέλιου) giggle
«Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή», «είχαμε κυβέρνηση υπό κατοχή», είπε ο κ. Ζουράρις μεταξύ άλλων. Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε: «Αισθάνομαι υπουργός σε κυβέρνηση σε μια χώρα υπό κατοχήν, όπως ακριβώς ήταν ο ‘Αρης Βελουχιώτης αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχήν, όπως ήταν ο Σβώλος υπό κατοχήν». Για το πώς θα βγούμε από αυτή την «κατοχή» είπε ότι «θα βγούμε με Αντίσταση».


Θα βγούμε από την κατοχή με ασάφεια !
Θα αντισταθεί δια της αντιστάσεως !!!!! Πόσο ηλίθιοι είμαστε να μην το έχομε σκεφτεί τόσο καιρό!
cwcc7dnxgaaahkn-jpg-large
Το καλοκαίρι, εμφανίστηκε στη βουλή με σανδάλια σαν αυτά που φορούν οι γερμανοί τουρίστες (χωρίς τις κάλτσες όμως, με το νυχάκι το μαύρο να φαίνεται).
Ο κακοποιητής της ελληνικής γλώσσας, βερμπαλιστής μέχρι διαστροφής, "παραμορφωμένος" πιανίστας, δηλώνει ευθαρσώς πως είναι μέλος κατοχικής κυβέρνησης.
Να πάει να  Γ@μηθεί  να τελειώνουμε, κι εμείς μαζί του και  η κυβέρνηση Τσίπρα (που μας τον φόρεσε καπέλο) μαζί μας, λέω κι εγώ με τα απλά ελληνικά μου.

xeimwniatikhliakada