Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ζήτω η "πολιτισμένη δύση"...

Φριχτά βασανιστήρια σε παιδιά από στρατιώτες που
στηρίζονται από τη Δύση στη Μοσούλη.
Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό, με παιδιά που κάποια δεν είναι μεγαλύτερα από 8 ετών, να υφίστανται φρικτά βασανιστήρια από Ιρακινούς Στρατιώτες και αντάρτες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Τα νεαρά παιδιά βασανίστηκαν από τους στρατιώτες που στηρίζονται από τη Δύση στη Μοσούλη την ώρα της ανάκρισης που είχε στόχο να διαπιστώσει εάν οι οικογένειες των παιδιών είναι πιστές στον ISIS.
Το βίντεο των βασανιστηρίων ήρθε λίγες μέρες μετά την προειδοποίηση της Διεθνούς Αμνηστίας για τους αμάχους που βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά στη μάχη για την κατάκτηση της πόλης. Η Διεθνής Αμνηστία είπε ότι οι άμαχοι μπορεί να υποστούν βασανστήρια ή ακόμη και να δολοφονηθούν.
Όπως βλέπουμε στο βίντεο τα παιδιά υπέστησαν φριχτά βασανιστήρια με κάποιους στρατιώτες να φαίνεται να τους χτυπούν με σφυριά στα γόνατα και με βαριά αντικείμενα στο κεφάλι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.
Σε άλλα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter στρατιώτες χτυπούν με τα όπλα στο κεφάλι παιδιά που είναι ήδη δεμένα με χειροπέδες, την ώρα που οι άλλοι στρατιώτες φαίνεται να τραβούν βίντεο με τα τηλέφωνά τους.
Κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, οι φαντάροι ρωτούν: «Πόσοι άνθρωποι ήταν μαζί σου; Από που προέρχεσαι;».

huffingtonpost
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.