Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Καλωσήρθατε στα Φασιστόκαστρα...

 

Όπως γνωρίζει ολόκληρη η υφήλιος, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιόκαστρου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιόκαστρου αποφάσισαν ομόφωνα τη μη ένταξη παιδιών προσφύγων στα σχολεία τους, οπότε Ωραιόκαστρο και Παλαιόκαστρο ακούν πλέον σε ένα όνομα: Φασιστόκαστρα.

Μάλιστα, σε αντίθετη περίπτωση, οι Γονείς & Κηδεμόνες απειλούν με κατάληψη των σχολείων. 
Έλεος πια! Ούτε μια κατάληψη δε μπορούν να κάνουν τα σημερινά κωλόπαιδα μόνα τους. Ακόμα κι αυτό το περιμένουν από τη μαμά και το μπαμπά.

Την απόφασή τους γνωστοποίησαν με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Aθανάσιο Τσολακίδη.

Οι επιστολές αυτές θα ήταν τα πιο φασιστικά κείμενα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ μετά το "Ο Αγών μου" του Αδόλφου αν περισσότερο από φασιστικά δεν ήταν ανυπόφορα βλακώδη.

Διαβάστε τις επιστολές και δώστε βάση στο θράσος των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων - τη σύγχρονη αυτή μάστιγα που λυμαίνεται τον τόπο - οι οποίοι θεωρούν τα σχολεία τσιφλίκι τους. "Αποφασίστηκε όμόφωνα η μη ένταξη" κτλ. Από ποιον αποφασίστηκε βρε πατσαβουράκια μου; Αφού δεν έχετε τη δικαιοδοσία να παίρνετε τέτοιου είδους αποφάσεις. Κάτι λούμπεν μικροαστικά στοιχεία της πούτσας είστε. Ποιος σας γαμεί κι εσάς τώρα;

Ρε δε μπα να τους λες ότι τα προσφυγάκια θα κάνουν μάθημα το απόγευμα, δε μπα να τους λες ότι θα είναι όλα εμβολιασμένα - εν τω μεταξύ εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους -, δε μπα να ακούνε από γιατρούς ότι και AIDS να είχαν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αυτοί εκεί, το φασιστικό βιολί τους.

Τις επιστολές ακολουθησε στη δημοσιότητα βίντεο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Ωραιόκαστρου Αστέριο Γαβότση - είναι και μαιευτήρας μη γαμήσω - να προτρέπει τους κατοίκους σε "μη νόμιμες πράξεις" εναντίον των προσφύγων.

Δηλαδή τι θα κάνετε βρε ζώα; Θα πάτε στα δημοτικά και θα αρχίσετε να ανοίγετε κεφάλια ανηλίκων;

Μπα κακό ψόφο να 'χετε.

Εγώ πάντως από τη μεριά μου χαιρετίζω τις επιστολές των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, αφού έτσι προειδοποιούνται και προστατεύονται και οι ίδιοι οι πρόσφυγες

Σιγά μην ήμουν εγώ προσφυγοπούλα κι έστελνα τα πεντακάθαρα μουσουλμανάκια παιδιά μου να φοιτήσουν στο ίδιο σχολείο με τα χριστιανοταλιμπανάκια μούλικα των βρωμιαραίων - έγραψα λάθος το "νοικοκυραίων".

Δεν μεγάλωσαν εδώ, δεν είναι της ίδιας κουλτούρας με εμάς, γράφουν τα πατσαβουροφασιστάκια. Ότι εγώ που μεγάλωσα εδώ κι εσείς που τα γράφετε, ας πούμε, είμαστε της ίδιας κουλτούρας. Ή ότι έχουν οποιαδήποτε κουλτούρα οι Έλληνες. Έλα μουνί στον τόπο σου!

Δε θα πληρώνω εγώ φόρους για να σπουδάζουν τα παιδιά των μουσουλμάνων, γράφει η άλλη η πυροβολημένη θεούσα.

Πολύ σωστό αυτό. Επειδή λοιπόν ούτε εγώ θα πληρώνω φόρους για να σπουδάζουν τα παιδιά των φασιστών, προτείνω από αύριο να πληρώνουν μόνοι τους οι γονείς αυτοί δασκάλους, κιμωλίες και καθαριστικά για να κρατήσουν το σχολείο τους  αμόλυντο από ξένα στοιχεία. Όχι ε; Το φαντάστηκα.

Και πάμε τώρα να γράψουμε 2 πράγματα για τον τελευταίο από αυτούς τους σκατόψυχους που μπορεί να έχει μισό γραμμάριο μυαλό για να καταλάβει.

Διαβάζω τους αφορισμούς, τις καταγγελίες, τις φοβίες και τα ρατσιστικά τους παραληρήματα. Ας πούμε για ένα νανοσεκόντ ότι είναι όλα δικαιολογημένα. Και ρωτάω όλους αυτούς:

Καταλαβαίνετε ότι είναι απόφαση της Ευρώπης κι όχι επιλογή των ανθρώπων αυτών να μείνουν εδώ;

Καταλαβαίνετε ότι, βάσει συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, οι πιθανότητες να φύγουν από την Ελλάδα είναι από μηδαμινές έως ανύπαρκτες κι ότι ανάμεσά τους υπάρχουν χιλιάδες παιδιά: 

Όλα αυτά τα παιδιά λοιπόν θα μείνουν εδώ. Πάρτε το απόφαση. Τι θα κάνετε; Θα τα σκοτώσετε; 

Καταλαβαίνετε ότι μη ένταξή τους στην κοινωνία και η γκετοποίησή τους θα οδηγήσει σε 352 φορές χειρότερα αποτελέσματα από τις μαλακίες που επικαλείστε ως κινδύνους;
Καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να τους αφήσουμε να τριγυρνούν άσκοπα στους δρόμους και τα δάση γύρω από τα κέντρα κράτησης; 
Καταλαβαίνετε ότι ο άνθρωπος που ξυπνάει κάθε μέρα χωρίς κανέναν απολύτως σκοπό χάνει κάθε όρεξη για τη ζωή και μετατρέπεται σε αγρίμι; 

Καταλαβαίνετε ότι, χωρίς επαρκή στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση, οι νέοι αυτοί, οι ξεριζωμένοι, οι απελπισμένοι, θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να τα διεκδικήσουν με τη βία;

Καλά, για ταξική συνείδηση δε ρωτάω. Ουδέποτε υπήρξε ταξική συνείδηση στην Ελλάδα, οπότε κλείνω με ένα τελευταίο ερώτημα, με όλο το σεβασμό:

Θα σταθείτε ποτέ, μέσα στις μίζερες αποτυχημένες και άπραγες ζωές σας, στο ύψος των περιστάσεων ως άτομα και ως κοινωνία, μη σας πάρει κανάς διάολος τον πατέρα γαμώ το μουνί που σας πέταγε;

Σκεφτείτε - λέμε τώρα - πρώτα όλα αυτά και μετά τα ξαναλέμε.


(Ανήθικο δίδαγμα: Εγώ πάντως για καλό και για κακό μάζεψα όλες τις κιμωλίες από το σπίτι και τις έβαλα στην τράπεζα. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα προσφυγόπουλα που θέλουν να πάνε σχολείο. Εξαπλώνονται, λέει, σαν τις κατσαρίδες και βγαίνουν μέσα από τους νεροχύτες.)
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

3 σχόλια :

 1. Ὡραιοκαστριτῶν ῥατσισμός;

  http://filonoi.gr/2016/09/14/oraiokastriton-ratsismos/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΤΤΑΞΤΕ, ΜΕ ΠΟΙΑ "ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ" & ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ - ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ..... "ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"...... ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑ-ΤΟΛΙΣΟΥΝ & ΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, ΦΑΙΔΡΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ;

  ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, Ο Λ Ο Ν, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΩΝ, "ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ", ΜΕ, Ο Λ Α, ΤΑ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ;;
  ΚΑΙ ΜΕ, Σ Ο Β Α Ρ Ε Σ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΣΦΑΓΕΩΝ !!!

  ΣΑΜΠΩΣ ΕΛΥΣΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..... ΚΑΙ ΤΩΡΑ..... ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ "δημοκρατικά & προοδευτικά"..... ΝΑ Δ Ι Ω Ξ Ο Υ Ν, Ο Λ Ο Υ Σ, Τ Ο Υ Σ, Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ "ΑΛΛΗΝ ΦάΡΑ", ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, ΝΟΣΗΡΑ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ" ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, Κ Α Η Κ Α Ν, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΩΝ "ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ;;;.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το θέμα είναι πολύ απλό.Ένας έξυπνος κυβερνήτης αν υπάρχουν προστριβές για να προστατεύει και τους μεν και τους δε αλλάζει σχέδιο.
   Οι αλληλέγγυοι να πάρουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο των παιδιών τους να τελειώσει το θέμα ! Προστατεύει και τους γονείς από τον "αντιφασισμό" και τα προσφυγόπουλα από τον φασισμό !
   Ο κύριος Χατζηνικολάου εξύβρισε τους γονείς ως απαράδεκτους.Κύριε Χατζηνικολάου πάρτε ένα προσφυγόπουλο στο ιδιωτικό του υιού σας.Το ίδιο περιμένω να κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,του ΚΚΕ,της ΝΔ και όλων των κομμάτων που πιστεύουν στον πολυπολιτισμό.Θα έλεγα και του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων αλλά λυπάμαι τα παιδάκια τα κακόμοιρα που έχουν γνωρίσει και πόλεμο...
   ΥΓ: Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πρέπει συνεχώς εμείς οι πτωχοί και απένταροι να δίδουμε χείραν βοηθείας στους κατατρεγμένους ? Γιατί όχι καταυλισμός στην Εκάλη ? Θα περίμενα ως προοδευτική η κυβέρνηση να είχε σχέδιο.Δυστυχώς και εκεί κοροιδεύει.

   Διαγραφή

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.