Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Ο τοίχος της Καλοσύνης στην Νέα Κίο...

«Αν δεν το χρειάζεσαι, αφησέ το. Εάν το χρειάζεσαι, πάρτο.»

Ο τοίχος της καλοσύνης εμπνεύσθηκε αρχικά στην Ελλάδα από μία ομάδα νέων στην Λάρισα με βασικό στόχο να σταματήσει ο κόσμος να βάζει σακούλες με καθαρό φαγητό, ρούχα μη χρήσιμα πλέον για αυτούς μέχρι και παιχνίδια σε κάδους σκουπιδιών, αλλά να τα τοποθετεί σε πιο αξιοπρεπή και ασφαλή σημεία.
Τοίχους της καλοσύνης στην περιοχή μας θα συναντήσει κανείς στην πόλη του Ναυπλίου και για πρώτη φορά στην Νέα Κίο, στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ Ν.Κίου.

Τα "ναι" και τα "όχι" του τοίχου της καλοσύνης που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες έχουν αναρτηθεί σε εμφανές σημείο και περαιτέρω πληροφορίες θα δίνονται από την υπάλληλο του ΚΕΠ και υπεύθυνη της πρωτοβουλίας για την Νέα Κίο, Σοφού Αναστασία. 
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βοήθησαν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής από το αρχικό της στάδιο και εύχομαι ολόψυχα κανένας άνθρωπος να μην μένει χωρίς ένα πιάτο καθαρού φαγητού ή ενδυμασίας.mykines


 
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.