Το θέατρο ΙΣΛΑΜ σας καλωσορίζει στην παράσταση ‘’Το πραξικόπημα‘’...

Πρωταγωνιστής …..…:  Recep Tayyip Erdoğan
Συμπρωταγωνιστές..:  Τουρκική αστυνομία, Τουρκικός Στρατός (μερίδα), ΜΜΕ Τουρκίας.
Κομπάρσοι ……………:  Τούρκοι πολίτες Fan club Erdogan.
Σκηνοθεσία …………..:  MIT (Μυστική υπηρεσία Τουρκίας)
Χορηγός…………………:  NATO
 
Περίληψη 
Ο πρωταγωνιστής Erdogan είναι ένας πολιτικός που διψά για δόξα και πλούτο. 
Είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το πιο ψηλό σκαλί της εξουσίας  στην Τουρκία και αφού εδραιωθεί στην χώρα του ως ηγεμόνας, να αρχίσει επεκτατικές κινήσεις στις γείτονες χώρες.
 
Θέλει να γίνει ο νέος Σουλτάνος!
 
Στην πορεία του για την εξουσία χρησιμοποίησε  τους πάντες και τα πάντα, τους έκανε πιόνια του και αφού ολοκλήρωσε τους πέταξε σαν σκουπίδια. 
Όλοι αυτοί που έγιναν πιόνια εξαγριώθηκαν και αναγκαστικά τους τελείωσε όλους με … ‘’Τουρκικές δημοκρατικές διαδικασίες’’.
 
Η κοινή γνώμη της χώρας διχάζεται ενώ η παγκόσμια που παρακολουθεί τον χαλίφη να γίνεται νέος σουλτάνος, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, φρικάρει αλλά και φοβάται τον δυνατό πλέον παίκτη της παγκόσμιας πολιτικής σκακιέρας. 
 
Αρχίζουν λοιπόν να τον ‘’κονταίνουν’’ πολιτικά με διάφορες δηλώσεις και πράξεις, καθώς κάνει και τα ανθρώπινα λαθάκια του και τους δίνει τροφή και βήμα.
 
Το εσωτερικό προφίλ του  αμαυρώνεται και οι διάφοροι γαμπροί εξουσίας αρχίζουν να ροκανίζουν την καρέκλα του. 
 
Αξιοποιούν  και την διεθνή κοινή γνώμη που έχει εξοργιστεί με την ματαιοδοξία του Σουλτάνου, αλλά και τις προκλήσεις του σε άλλες χώρες, όπως την Ρωσία και το Ισραήλ, καθώς και με την αδιαφορία του για τις επικρίσεις του πλανήτη για την γενοκτονία των Κούρδων, που αφανίζει κατά συρροή.
 
Η αλαζονεία του τον έκανε να πιστέψει ότι είναι Σουλτάνος θεός και ξαφνικά βρέθηκε με πολλά μέτωπα ανοιχτά και σε πολιτική πορεία κατολίσθησης.
 
Η μόνη λύση που έχει πλέον για να απεγκλωβιστεί είναι να κάνει μια έσχατη κίνηση απελπισίας. Ένα πραξικόπημα προβοκάτσια εις βάρος του και με την μέθοδο ‘’σοκ και δέος‘’ θα έχει να ελπίζει σε μία αναστροφή της καταστροφικής πορείας του.
 
Έτσι θα πάει διακοπές σε ένα εξοχικό, κάπου στη Αλικαρνασσό και αφού έχει φύγει τυχαία από το σπίτι θα πάνε ελικόπτερα να το κατεδαφίσουν με τα πυρά τους και θα γλιτώσει παρά τρίχα!
 
Έπειτα θα είναι σε φάση φυγής και θα τον φυγαδεύουν άνθρωποι της εμπιστοσύνης του σε διάφορα μέρη και με διάφορα μέσα από αέρα, στεριά και θάλασσα! 
Θα ζητά βοήθεια και πολιτικό άσυλο από 30 χώρες και καμιά δεν θα του δίνει και θα κάνει χρήση των social media που μέχρι το πρωί ήταν πολέμιός τους, για να μεταδώσει το μήνυμα στον λαό του να βγει στους δρόμους  για την δημοκρατία …..χαχαχαχα!
 
Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει φροντίσει να βγούν 10 τανκ και 200 στρατιώτες σε 2-3 φημισμένα μέρη της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας, για να τους δουν τα ξένα Media, αφού τα τοπικά φρόντισε να κλείσουν μετά από την ‘’εισβολή’’ στα κτήρια τους από 2 ίσως και 3 φαντάρους που τους έστειλε για καφέ από εκεί. 
 
Η ένταση κορυφώνεται όταν καμιά 50αρια κομπάρσοι πάνε στον Havalimani (έτσι λένε το αεροδρόμιο) ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας  λόγω στρατιωτικού νόμου. 
 
Αψηφούν τον κίνδυνο  και ορμούν στα τάνκ γυμνόστηθοι, κραδαίνοντας την τουρκική σημαία.                                        
Αέεεεραααα! Ωχ, συγνώμη κι εγώ παρασύρθηκα.
 
Εκεί λοιπόν τα τανκ χέστηκαν από το φόβο τους και άρχισαν να αποχωρούν με την όπισθεν (μάλλον λόγο οθωμανικής καταγωγής) να μην τους σκίσουν κανα καλσόν οι απλοί πολίτες.
 
Ταυτόχρονα άλλοι 50 – 100 κομπάρσοι του fan club -ας τους λέμε ερντοφάν- εμφανίζονται, ως δια μαγείας, με τουριστικά λεωφορεία στην αποκλεισμένη από το τον στρατό Γέφυρα του Βοσπόρου και εκεί ορμάνε και αφοπλίζουν στο τσακ μπαμ τους φαντάρους των τανκ και τους αφήνουν με τα σώβρακα. 
 
Εκεί δυστυχώς είχαμε και ένα ατύχημα, αφού ένας από τους κομπάρσους δεν ήξερε από όπλα   και πάτησε την σκανδάλη για να δεί τι κάνει και έφαγε 5-6 συναδέλφους του με μια ριπή. 
 
Το ελικόπτερο που τραβούσε από πάνω το ‘’έργο’’ …είδε τις ριπές και μια από τις σφαίρες έπεσε επάνω στην κάμερα που τραβούσε και ο εξοργισμένος κάμεραμαν πήρε ένα όπλο και έστειλε τον περίεργο- άσχετο κομπάρσο στον Αλάχ, για ρύζι και παρθένες.  
Αυτό δεν ήταν στο αρχικό σενάριο.  
 
Και ενώ ο Erdogan συνεχίζει να αλωνίζει αεροπορικώς την Τουρκία και να τιτιβίζει από το twitter, άκουσον άκουσον, έβγαλαν ανακοίνωση να πάνε 100 κομπάρσοι  στην πλατεία Ταξίμ για πληρωμή 10 δολάρια + χάμπουργκερ+ νερό. 
Πήγαν και 1000 μη σου πω (καημένη πλατεία).
 
Που να φτάσουν 100 χάμπουργκερ για 1000….πλακώθηκαν εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο.
 Εκεί έγινε και η φάση όπου ένας ταρίφας τούρκος έκλεψε το χάμπουργκερ του χειριστή τανκ, την ώρα που πήγε να το δαγκώσει. 
Τα πήρε ο τύπος και παίρνει το τανκ και περνά από πάνω από το ταξί του ταρίφα, που ευτυχώς δεν ήταν μέσα. 
Οκ το τανκ ηταν χορηγία του ΝΑΤΟ και το ταξί ήταν της ΜΙΤ ..ξέρετε όχημα ξεκάρφωμα. 
 
Ο Erdogan τον…χαβά του. ’’Θα νικήσουμε και θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα της προδοσίας τους’’.  
 
Έλα ρε χαβαλέ...βρήκες τους μπουνταλάδες να τους πεις την κατάληξη του έργου.
 
Έτσι λοιπόν τελειώνει το έργο. Παρασκευή απόγευμα άρχισε, Σαββάτο πρωί τελείωσε …πραξικόπημα εξπρές δηλαδή, με νικητές στο έργο τους καλούς και χαμένους τους κακούς.
 
Έτσι τα πλήθη θα πάψουν στην πραγματική τους ζωή – κόλαση να θέλουν να βρεθούν στην θέση του κακού. 
 
Έτσι ο Σουλτάνος θα συγκινήσει τα πλήθη και θα του συγχωρέσουν τα λάθη του παλιά και νέα.
 
Έτσι ο Σουλτάνος θα έχει το άλλοθι να ξεκαθαρίσει τον στρατό της Τουρκίας, τον αιώνιο φόβο και εχθρό του.
 
Έτσι θα βουλώσει, για λίγο έστω, το στόμα της διεθνούς κοινής γνώμης που θα προσέχει τι λέει σε μια ευαίσθητη πλέον  κοινωνία, που μπορεί να πάρει φωτιά και να γίνει το Κούγκι της Ευρώπης ή και του κόσμου.  
 
Έτσι θα μπορέσει να πληρώσει τα χρέη του στον χορηγό ΝΑΤΟ. 
 
Έτσι θα αποτρέψει τους επίδοξους πολιτικούς αντιπάλους από ‘’κακές σκέψεις’’.
 
Έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει να αιμοδοτεί την isis και να κάνει πραγματικότητα τα πιο σκοτεινά του όνειρα, τις πιο άρρωστες φαντασιώσεις του...την μεγάλη Τουρκία.
 
Να γίνει Σουλτάνος του κόσμου.
Τρέμε Ομπάμα…. Τρέμε Πούτιν …Τρέμε Μέρκελ …
 
Τρέμε και εσύ ραγιά που  άλλοι αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα. Τρέμε ή ξύπνα !!!!!
 
Σπίθας