Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Διπλό "χτύπημα" στην Ε.Ε στις 2 Οκτωβρίου και έπεται συνέχεια...

Στις 2 Οκτωβρίου πρόκειται να επαναληφθεί ο δεύτερος
γύρος των προεδρικών εκλογών της 22ας Μαΐου στην Αυστρία, ανακοίνωσε το μεσημέρι στη Βιέννη ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν

Ο υποψήφιος υπαρχηγός των (ακροδεξιών) Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ, ο οποίος ήταν ο υποψήφιος τους στις εκλογές, είχε ηττηθεί οριακά με ποσοστό 49,7 %, έναντι 50,3 %, προανήγγειλε δημοψήφισμα για την έξοδο της Αυστρίας απ' την Ε.Ε αν κερδίσει στις εκλογές.


Η Ουγγαρία θα προχωρήσει στις 2 Οκτωβρίου στο δημοψήφισμα που πρότεινε η κυβέρνηση για το ευρωπαϊκό σχέδιο κατανομής των προσφύγων στις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο αντιτίθεται ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ανακοίνωσε η ουγγρική Προεδρία.

Οι Ούγγροι θα κληθούν στις κάλπες για να απαντήσουν στο ακόλουθο ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να θεσπίσει την υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του Ουγγρικού κοινοβουλίου;».
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.