Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

«Νηπιαγωγάκια» ξεπροβοδίζουν από το σχολείο παπάκια και τα οδηγούν σε λίμνη (Video)...

Κάθε χρόνο  τα μικρά παιδιά σχηματίζουν αλυσίδα από το σχολείο προς τη λίμνη και καθοδηγούν τα νεογέννητα παπάκια στο φυσικό τους χώρο.
Στο δημοτικό σχολείο Γκρόβερ στο Μίλτον της
Μασαχουσσέτης, χρόνια τώρα τα παιδιά του νηπιαγωγείου, έχουν ένα «ιερό» καθήκον. Να καθοδηγήσουν τα νεογέννητα παπάκια που «έσκασαν» από το αυγό στη φωλιά τους που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου, στη λίμνη που βρίσκεται έξω από το σχολείο.
Τα παιδάκια κάθονται στη σειρά το ένα δίπλα στο άλλο, από την αυλή του σχολείου όπου είναι η φωλιά της μαμάς πάπιας, μέχρι και τις όχθες της λίμνης. Όταν έρθει η στιγμή η μαμά πάπια προχωρά μπροστά, τα παπάκια πίσω της βηματίζουν με αστάθεια και τα παιδάκια με ηρεμία τα παροτρύνουν που να κατευθυνθούν.
Η πάπια με την οικογένεια της περνάει μέσα από το σχολείο, κατεβαίνει τα σκαλοπάτια και βγαίνει έξω, και πηγαίνει καμαρωτή καμαρωτή προς τις όχθες.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.