Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

H σιωπή των αμνών (ΑΝΕΛ) - Ερωτήματα από την ...αφωνία...

Αφωνία... 
Η συγκεκριμένη λέξη περιγράφει (σχεδόν) κατά κυριολεξία τη
στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στην «καυτή» συζήτηση του ασφαλιστικού πολυνομοσχεδίου που διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή καθώς ούτε ένα στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Πάνου Καμμένου, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανέβει στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να υποστηρίξει το κρίσιμο, για την κυβέρνηση, νομοθέτημα.  
Ανάμεσα στα 148 ονόματα βουλευτών από όλες τις πολιτικές πτέρυγες που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών δεν φιγουράρει κανένα από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, δηλαδή του ενός από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, προκαλώντας απορίες για τη μη στήριξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.
Από τους ΑΝΕΛ έχει μιλήσει στην Ολομέλεια μονάχα ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος και αυτός... εξ υποχρέωσης καθώς είναι ο εισηγητής του κόμματος στη συζήτηση του νομοσχεδίου και είναι υποχρεωμένος να τοποθετηθεί επί του νομοθετήματος. 


topontiki
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.